2015. aug. 14.

Csodás nap

A mai napra is sokáig fogok emlékezni, az biztos. Egyrészt, mert ugyan ezer éve háromgyerekes anyuka vagyok, de most fordult elő először, hogy csak velem strandoltak. :D Másrészt, amellett, hogy ebből azért nem gondolom, hogy rendszert kellene csinálnunk, még egy nagyon jó napot töltöttünk el itt. Azért itt, mert Balázsnak egy szomszédos városban kellett vizsgát tennie ma, így aztán, összekötve a kellemest a hasznossal, mi is elkísértük. És itt még úgysem jártunk sosem. De lehet, hogy még fogunk, mert a hely mindenkinek elnyerte a tetszését.
Kinek a csúszdák, kinek a masszírozós medence, és kinek pedig minden, amit csak itt talált. :) A mindennapos szekálások és veszekedések mintha itthon maradtak volna, csak a nap végére találták meg egymást egy-két enyhébbnek minősíthető beszólással.
Ha Balázs is velünk lehetett volna, azt mondanám, maga volt a tökély. :) Így csak a majdnem tökéletest érdemli ki, de ez tényleg csak az ő hiányának tudható be.
Majd holnap kérek segítséget képeket varázsolni a telefonomról (még mindig van hova fejlődnöm), és akkor képekben is mesélek. :)
Ja, és a vizsga jeles lett. :) Természetesen. :)

2 megjegyzés: