2015. júl. 10.

Szeretjük

Vannak, akik mindig új helyre mennek, amikor utaznak valahova, ès vannak, akik visszatèrnek a megszokott, régi helyekre. Ez utóbbiak táborát erősítjük mi is, hiszen évek óta ugyanoda járunk vissza. Szeretjük a helyet, a várost, de meg mindig van olyan utca, ahol sosem jártunk. Épp ezért, amellett,hogy felkeressük a szívünknek kedves helyeket, időnként elsètálunk arra is, ahol meg nem jártunk.
 De az például nagyon jó érzés, hogy az étterem tulajdonosa megismer minket, és örömmel üdvözöl, vagy hogy a strandon is a régi ismerős arcokat látjuk viszont, hogy a kis fürtös kislány, akit karonülő korában láttunk először, mostanra egészen nagylány lett már.

Szeretjük, na.




3 megjegyzés:

  1. Harmadik éve mi is ugyanott nyaralunk. És bár én imádok új helyen lenni, új élményeket keresni-találni, megvan a megszokott helyeknek is a bája. Hogy tudjuk hol van a legjobb péksüti, a legjobb hal, stb...
    Mondjuk nálunk van olyan hely, ahová idén nem mertünk visszamenni, mert biztos megismertek volna minket. (nem a legjobb oldalukat mutatták a fiúk, mondhatni.)
    Érezzétek jól magatokat, pihenjetek, töltődjetek!

    VálaszTörlés
  2. Bea, pont Te vagy az egyik, akiről amúgy azt gondolnám, hogy mindig máshova megy (még úgy is, hogy tudom, hogy vissza szoktatok járni a Balatonon egy bizonyos helyre). Ezen jót nevettem, hogy nem mertetek visszamenni valahova. :D :D Köszi, igyekszünk. :)

    VálaszTörlés
  3. Praktikus okai vannak, hogy évek óta visszajárunk. Marci nem nagyon bír hosszan autózni, felesleges lenne több órás idegtépő autóútba belevágni. Aztán meg a fiúknak tökmindegy, hogy milyen vízben fürdenek, vagy milyen pályán fociznak, mi meg akkor tudunk leginkább pihenni, ha ők nem nyivákolnak mindig valami miatt. De most úgy tervezzük, hogy jövőre már máshová megyünk.

    VálaszTörlés