2015. júl. 26.

Megjöttünk

Ezt a tényt nem is olyan könnyű jelen pillanatban még feldolgozni. Azt gondoltam, hogy vagyok én mentálisan annyira erős, hogy menni fog majd az átállás, mint a karikacsapás. De vagy nem vagyok elég erős, vagy ez egy tök normális reakció, de nemhogy nem megy, mint a karikacsapás, de majdhogynem lehetetlennek érzem, hogy holnap hajnalban elmenjek dolgozni. A hatos lottóban reménykedtem még ma, merthogy tegnap az ötös sem jött be.. de sajnos ez sem, így nem tehetjük meg, hogy fogjuk magunkat, és csapot-papot itthagyva meg sem álljunk a Balaton-partig, hogy ott berendezkedjünk egy új életre.
Marad az, hogy szépen visszarázódunk a hétköznapokba. Nem lesz könnyű. De biztos nem lehetetlen, úgyhogy majd ezen is túlesünk.

Készült ma egy már-már hagyományosnak mondható családi fotó rólunk. Úgy döntöttem, hogy sem Balázs, sem én nem öregedtünk semmit, a fiaink viszont látványosan megférfiasodtak.


7 megjegyzés:

  1. Milyen helyes család... :-)
    Igazából nyaralásból hazaérve rögtön másnap dolgozni menni nagyon kemény dolog.

    VálaszTörlés
  2. szuper ez a kép rólatok :-)
    Jól bevállaltad, hogy tegnap érkeztek ma meg már hajnalban mész. Én péntek du. érkeztem, egész hétvégén mostam, most kezdek dolgozni, de nem vagyok biztos benne, hogy nagyon hatékony leszek ma.
    Patrikot Isten éltesse sokáig!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek vagytok és őszintén úgy van ahogy írod, csak a fiúk férfiasodtak meg! Szerintem is nagyon meredek lehetett ma reggel munkába indulnod, minden elismerésem érte :)!

    VálaszTörlés
  4. De ez tényleg így van Dius!:-) Te néha nem döbbensz meg ezen? Én igen, a sajátjaimnál...

    Szép család vagytok!!!!

    VálaszTörlés
  5. Jól látom, hogy már 2 fiad is nagyobb nálad?
    Szépek vagytok, kipihentek, kisimultak :) Tartson ki a nyaralás legalább a karácsonyi szünetig!

    VálaszTörlés
  6. Köszönjük a kedves szavakat, Eszter Neked külön is a köszöntést.
    Bea, jó látod, már csak Roli alacsonyabb nálam. :)

    VálaszTörlés