2015. jún. 10.

A kék plakátok

Azt hiszem, tök jól teszem, hogy a hírportálok jó részébe bele sem kukkantok. Annak az egynek is, ami kezdőlapnak van beállítva csak a főcímeit nézem meg, és nem is érdekel tovább. Amiről tudnom kell, értesülni fogok így is, mert -ha másképp nem is- Patrik naprakészen elmond minden fontos (vagy nem fontos) információt a nagyvilágból.
Azok a bizonyos kék színű plakátok is kimaradtak az életemből. Nem is láttam egyet sem élőben (még), mert nálunk nincs a városban, de azért a facebookról értesülök mindenről. Arról is, amire nem is vagyok kíváncsi.
Gondolkodtam én is azért ezen a témán, de úgy gondolom, hülyeség bármilyen álláspontot is képviselni. Szerintem itt nincs fekete és fehér.
Úgyhogy a kék színű plakátokról az a véleményem, hogy nincs véleményem. Jobb ez így. :)

7 megjegyzés:

  1. Tudod.... sajnos Bp-en sok van és sokat látok. És amikor úgy "szembejön" velem, nem tudok mást gondolni, mint azt, hogy "szégyellem magamat is" azért, hogy egy olyan helyen élek, ahol ilyen plakátokat rakhatnak ki a falakra....

    VálaszTörlés
  2. Itt csak egy szín lehet az pedig a fekete. Lassan sötétbe borul az ország. És igen, sajnos már Bangkokban is hallottak róla. (ott él egyik ismerősöm) Meg is van a véleményük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Félreérthető: természetesen a bangkokiaknak van véleményük rólunk, magyarokról.

      Törlés
  3. Hát nem egy jól sikerült kampány....

    VálaszTörlés
  4. Úgy szégyen ahogy van, mondom mindezt úgy,hogy engem megijesztett és felháborított a falunkon ellenőrizetlenül áthömpölygő menekültáradat a tavasszal, de arra nem a magyar nyelvű, erősen félreérthető szövegezésű plakátok a megoldás.Főleg nem úgy, hogy a fiatalok 50%-a Angliába/Ausztiába/Németországba megy dolgozni, azaz "gazdasági bevándorló"....:(

    VálaszTörlés