2015. máj. 24.

Hogyan?

Épp arról akartalak kérdezni benneteket, hogy hogyan is csináljátok, hogy még a munka, háztartás, egyebek mellett van időtök kreatív mindenfélére is, amikor felugrott egy ablak (de rögtön egész oldalas ám), és gratuláltak nekem, mert nyertem egy valamit, amit még összesen négy perc és húsz másodpercem van kiválasztani, különben valaki más veszi át a helyemet. Pont kettő másodperc elég is volt nekem, hogy lemondjak könnyű szívvel az S6 Edge-ről is, meg a Iphone-ról is, és átadjam a lehetőséget. Lehet, hogy épp közületek valakinek?
Rémlik valami, hogy láttam erről a napokban egy cikket (tán az indexen), de nem olvastam el, csak az ajánlóig jutottam, mert az is bőven elég volt. Nem hiszek a mesékben, vagyis azokban még csak-csak, de az ilyenekben azért mégsem. :) Sőt, vagyok olyan cinikus is már, hogy nem osztom tovább a beteg gyerekes, eltűnt gyerekes, talált személyi igazolványos, és hasonló dolgokat sem. A legtöbbje hoax. És addig, amíg újra és úja feltűnik a fekete audis sztori is, és ráadásul van olyan bárgyú újságíró is, hogy leközli nyomtatásban, addig ez csak burjánzik, és burjánzik, mert mindig vannak, akiknek ez még új. Így tejednek amúgy ezek a jóféle vírusok is, hogy már észre sem veszik sokan, csak kattintanak egy fotóra, egy hirdetésre, cikknek álcázott kattintásvadász marhaságokra, és aztán csak ámulnak, amikor össze-vissza irkál mindenfélét helyettük/nevükben a facebook profiljuk, és még akkor is azt gondolják, hogy más a hülye. :D
De amúgy tényleg... hogy csináljátok Ti, akik mindenféle kreatív tevékenységgel is foglalkoztok, hogy jut rá időtök?

8 megjegyzés:

  1. Kompromisszumot kötök magammal :) Nem vagyok perfekcionista a háztartásban, valamint bevonom a családtagjaimat is munkákba, tudom, nem vagyok egy önfeláldozó tipus :))))))))))) de ha a család azt várja el, hogy többnyire jókedvű, türelmes és szórakoztató legyek és még a munkahelyen, iskolában (adótanácsadó) tanfolyamon is jól teljesítsek ergo sok pénzt is keressek, akkor segíteniük kell a feltöltődésben... szerintem ez egy tisztességes alku.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a futás van. Én felkelek reggel fél ötkor és hatkor már futok. Időnként nagyon nehéz. :( Ha reggel nem tudok, akkor délután miután hazaértünk és tanultam a gyerekkel elmegyek este 7-kor. De ez csak ilyenkor, tavasztól őszig, mert télen sötétben nem futkosom az utcán az tuti.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én, ha reggel fél ötkor kelek, akkor hatkor már dolgozom. :) És emiatt aztán délutánra, estére már semmi energiám nincs semmire. (rendszerint négy órákat alszom csak délelőttös héten)

      Törlés
  3. A fekete audis nagyon is aktuális. Sajnos ezt saját tapasztalatból mondom, hogy kisgyerekeket csábítanak az autóhoz. :((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom. Rendőrség oldalán olvastam a hivatalos cáfolatot egyébként.

      Törlés
  4. Nekem az éjszakázás jön be, én akkor futok is (van amikor 11-kor), meg olvasok, blogolok és minden kreatívnak számító dolgot :) , akkor próbálok megoldani :) . Van amikor kifáradok, akkor alszom pár napot rendesen és (jobb híján) visszatérek az éjjelekhez :) ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, ez nem semmi. Régen mondjuk én is éjszakáztam sokat, rendszerint akkor sütöttem. Most lehet, hogy bele is pusztulnék.

      Törlés