2015. máj. 26.

Hálás vagyok

És tele vagyok pozitív érzelmekkel, és egyfolytában tudnék vigyorogni. Pedig egész nap rossz idő volt, ráadásul még dolgozni is mentem, pedig már egy hónapja be volt írva erre a napra nekem egy nap szabi. De mindez nem tudta elrontani az örömömet, és nem tudta tőlem elvenni azt sem, hogy most olyan hálás legyek, amilyen vagyok.
Lépten-nyomon mindenki velem ünnepelte ma, hogy 37 éves lettem. A munkahelyemen, vásárlás közben, facebook-on, sms-ben, telefonon. :) Volt finom tortám, és még meglepetés is akadt a mai napra. Mert Balázs hétvégére megvette a meccsjegyeket. Pedig hajnalban még azt mondta, nem megyünk, mert őrültség annyi pénzt kifizetni öt jegyre. Majd aztán egyszer csak kaptam egy emailt tőle.. és ott volt mellékletben az öt jegy. :)
Nem tudom jól szavakba önteni, hogy mennyi pozitív energiát szabadít fel az emberben egy kis figyelmesség, amit pl. azok a facebook-os posztok is jelentettek. Egy-egy is jól esik az embernek, de ennyi meg aztán...
Még az is külön jó volt, amit a fb maga kreált nekem szülinapom alkalmából.


Az biztos, hogy nem felejtem el egyhamar, és ahányszor eszembe jut majd, mindig mosolyt csal az arcomra. :) És jelen pillanatban amúgy is olyan jól érzem magam, hogy mitbánom én, hogy már harminchét.. nem érzem. :)

6 megjegyzés:

  1. Utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok neked! Tartson ki a mosolyod még sokáig! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. A mosolyom nagyon ritkán hervad le. :)

      Törlés
  2. Boldog születésnapot kívánok én is, Dius!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Domi. Nem hiányzik még a blogolás? Mert Te már hiányzol azért eléggé...

      Törlés
  3. Boldog szülinapot kívánok neked, így ismeretlenül. Már nem emlékszem pontosan hogy és mikor akadtam a blogodra, de egy biztos: mindennap olvaslak!Köszönöm, hogy írsz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Kár, hogy nem emlékszel, kíváncsi lettem volna rá, hogy hogy akadtál rám. Én köszönöm, hogy olvasol. :)

      Törlés