2015. ápr. 14.

És Te?

Az szerintem nem  úgy van, hogy minden kérdésre lehet egyszerűen felelni. Sőt, szerintem minden kérdésre legalább kétféle választ lehet adni. Mert attól függ, ugye...
Akár attól, hogy milyen kedvem van, akár még attól is, hogy a kérdezővel épp milyen viszonyban vagyok. De azért azt nagyon utálom, amikor visszakérdeznek, hogy "És Te?"
Mindez onnan jutott eszembe, hogy ma a kolleganőim arról beszélgettek, hogy ők mit csinálnának az alatt az egy hét alatt, amíg majd én leszek szabin. Mármint a helyemben. Mindenféle elhangzott, az ágynemű mosástól a komplett nagytakarításon keresztül az ágyban heverésig. És akkor végül megkérdezték, hogy "És Te?" Én meg ott álltam, és mondtam valamit, hogy majd én is ebben a sorrendben fogom mindezt, ahogy ők mondták.
Amúgy nem tudom. Fogok takarítani, az biztos. És jól is fog esni. Az is biztos. De közben álmodozom láblógatásról, meg arról, hogy majd se nem főzök, se nem mosogatok (mert fényevő is leszek), csak majd fekszem, és pihenek.
Igazából nem akarom eltervezni. Lesz, ahogy lesz. Addig már csak hármat kell dolgoznom. :)

És Te? Mit csinálnál, ha egy héti szabira jönnél? :D :D :D

6 megjegyzés:

  1. Én nem tudok szabira menni...:-D De jó ez így láblógatva.;-)

    VálaszTörlés
  2. Én meg folyamatos szabin vagyok ;-)

    VálaszTörlés
  3. Egy egész hét szabi??????????
    Asszem, végre haladnék a megírandómmal...

    VálaszTörlés
  4. Reggel ugyanúgy fél hatkor kelnék, elindítanám a gyerekeket, aztán lenne takarítós napom, lenne amikor csak olvasnék és filmet néznék, egy olyan amikor elmennék durcizni, csak úgy, több helyre is - kincseket találni:)... hallod, egy hét rengeteg idő anélkül, hogy a gyerekek nyúznának:) Tutira beiktatnánk egy egy napközbeni "heverészést" is Gy-val:)

    VálaszTörlés
  5. Pont a múlt héten voltam szabin. A legjobb benne, hogy minden ráér. Még a házimunka is jól esik, ha nem rohanva kell megcsinálni:)
    Meg kint voltam. Ástam, gereblyéztem, vagy csak csodáltam, hogy hajt a málna, ribizli. Hallgattam a madarakat.
    Szóval minden olyat, amire munka mellett nem jut idő, energia.:))

    VálaszTörlés
  6. Úgy valahogy, ahogy mesélő írta... Amikor két munkahely között otthon voltam egy hónapig, tartottam tőle, hogy mivel ütöm el az időt. Aztán mire belejöttem volna a jó kis ráérős programokba, eltörtem a lábujjamat. Hát így pihenek én... :-) Baromi sok sorozatot néztem és sokat olvastam.

    VálaszTörlés