2015. márc. 7.

Mindenféle

Mindig megbánom szombat estére, ha az van, hogy már megint nem suvickoltam végig a lakást, és még mindig nem raktam rendet a szekrényemben, meg ilyenek.. De amúgy meg az van, hogy annyira jó az, amikor hétvége van, és nem kötelező csinálni valamit, hogy nem is csinálom, csak azt, amit nagyon muszáj. :)
Így ma csak vásárolni voltam, meg meccset néztem, meg mostam, meg hajat festettem. :) A fennmaradó időben sikerült elrondítani a telefonomat, ami kiesett a félig felcipzározott zsebemből, miközben Freddy pórázát fogva rohantam utána. Szerencsére a kijelzője ép maradt, de a keretnek mind a négy sarkáról lepattant a festés. :( Nem mintha nem lehetne így használni, meg persze fogom is, de azért nem szép látvány. De majd mindig emlékeztetni fog arra a pillanatra, ahogy az a kis hülye nekiiramodott, ahogy meglátta, hogy Balázs hazaért. :D :D (és azért nincs tokban a telefonom, mert olyan hátlapja van, amivel vezeték nélkül is tudom tölteni)
Holnap lesz az utolsó olyan vasárnap, amikor még lehet vásárolni menni. Továbbra is büntetésként élem meg az egészet (főleg, mert minket másképp érint majd, mint a nagy többséget, és külön köszi ezért a kitalálónak... grrr), mert például ma még fogalmam sincs arról, hogy holnap mit fogok főzni. És lehet, hogy majd csak holnap délelőtt tíz óra körül fogom kitalálni. Na, erre aztán jövő héttől nincs lehetőség. Már szombaton úgy kell nekiállni mindennek, hogy azt is tudjam, mit főzök aznap, mit főzök másnap, és mit visz majd mindenki magával hétfő reggel a suliba, dolgozni. Nem lesz egyszerű.
De semmi baj. Süt a nap, és tizenöt fok is volt ma délután. :) A ruhák is odakint száradtak meg. És ez jó. :) Lassan, de biztosan közeledik az én időm.. :) ;)

2 megjegyzés:

  1. Nézd a jó oldalát!
    A szombat tuti szabad.:)

    VálaszTörlés
  2. Hát, nem tudom... vajon hányan örülnek a vasárnapi nyitva tartás megszüntetésének azok közül, akiknek az "érdekében" ez a döntés született, de ha ezzel a megélhetésük is veszélybe kerül, szerintem nem sokan. Persze, meg lehet szokni, hogy előre gondolkodik az ember...

    VálaszTörlés