2015. márc. 18.

Mai nap

Ez a mai ez egy olyan nap, amikor több volt a fejfájás, mint nem, legalábbis a szó szoros értelmében. Átvitt értelemben is. Így aztán mindez annak rendje-módja szerint jól elfárasztott. 
De! Ez nem egy panaszkodós poszt, és nem arról szól, hogy mi fáj, hol fáj, hanem csak úgy mondom, hogy azért az jó érzés, hogy hiába minden elvégeztem mindent, ami a mai napra elő volt irányozva. Kicsit többet is. És szeretem azt az érzést, hogy képes vagyok minderre. Már csak azért is, mert volt ez sokkal rosszabb is. 
Amúgy meg két napja nem hordom a télikabátomat sem. És vettem ma magamnak egy igazán nekem való felsőt. :) Megláttam, és beleszerettem. 

A felirat sem semmi. :D

6 megjegyzés:

  1. Nagyon egy rugóra járunk. Már hajnalban fejfájással ébredtem, pedig ez a gyerekek születése óta nagyon ritkán fordul elő. És én előtte egy nappal ajándékoztam meg magam két felsővel... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Akkor még egy felsővel jövök magamnak. :D

      Törlés
  2. :)
    Jó a felírta tényleg!:)

    Milyen volt a bábás könyv?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem tetszett, nagyon. :) És tegnap este óta azon gondolkodom, hogy emlékszem e ilyen takaróvarrós részre benne.. de nem ugrik be ilyen. (lehet, hogy az a filmváltozatnak készült csak?)

      Törlés
    2. Lehet,hogy csak a filmben volt.
      Nem tudom,hogy miért duplázta meg a gép a hsz-emet.:)

      Törlés
  3. :)
    Jó a felírta tényleg!:)

    Milyen volt a bábás könyv?

    VálaszTörlés