2015. márc. 8.

HétVége

Még csak épphogy belejöttünk, már vége is van a hétvégének. :( Pedig még legalább egy napot nyugodtan hozzátehettünk volna, egyáltalán nem lennék megsértődve, vagy ilyesmi. De ez most nem jön össze, reggel menni kell dolgozni, mese nincs.
Amúgy meg nálunk igazán tavasz volt ma, mert még füvet is vetettünk. Jó, ez a többes szám úgy jött össze, hogy Balázs vetette, én meg néztem, hogy milyen jól csinálja. :P A hintaállvány nyugdíjba vonult, a gyerekek súlya kicsit meghaladta már azt, amit még a hintaállvány is jól tudott kezelni, és annak a helyén-alatta kellett kicsit elrendezni a terepet. Szép lesz majd, amikor kinő a fű. :)
És amúgy nőnap alkalmából nem kellett főznöm sem. :P

Erik pedig megint beteg. Péntek este még csak náthás volt, és tegnap is ezzel küszködött "csak", hogy eldugult az orra, és nem érez ízeket. Szóval az a tipikus náthásság. Mára viszont valami brutális hangon köhög. Annyira mélyről, és annyira hurutosan, hogy nem mindig sikerül eldönteni, hogy most épp hány, vagy köhög csak, esetleg mindkettő. Szóval ő nem megy iskolába. Várhatóan a jövő hét így telik majd nála. Mindegy, csak gyógyuljon meg. Elég ijesztő hallani ezt a köhögést, még úgy is, hogy kruppos is, asztmás is akad a házunk táján. Holnap váltva dolgozunk az apjával, úgyhogy ő délelőtt lesz vele itthon, én meg délután elviszem az orvoshoz, amikor hazaérek.

A lényeg, hogy sütött a nap ma is rendületlenül. Legyen ez így minden nap. :)

2 megjegyzés: