2015. márc. 28.

Aggasztó

Kiskirályfi beteg. Már megint. Csak egy vírusos toroknak indult, ugyebár... de aztán péntekre virradóra valami más is lett belőle. Az a bizonyos hányós-hasmenős dolog is utolérte. Még szerencse, hogy pénteken egyébként is szabin voltam (más miatt, eredetileg) így aztán nem igényelt különösebb szervezést, hogy ki és hogyan maradjon itthon vele. A délelőtt még úgy telt, hogy szaladgált a wc-re hol ezért, hol azért. Délután kicsit ritkábban ment, de ezzel egy időben sokkal elesettebb és "betegebb lett". Csak fekszik, és kis ideig tartó ébrenlétek mellett folyamatosan valami éber álomban van. Nagyon fáj a hasa, és még ma is volt láza is. Sem tegnap, sem ma nem evett egy falatot sem. De legalább ma már iszik. Limonádét, vizet,és kólát. (ne tessék a torkomnak ugrani, a kóla köztudottan jó hányás ellen) Mondjuk őszintén szólva azt sem bánnám, ha sört inna, csak valamit igyon.
Nagyon aggódom érte, mert látszik, hogy nagyon nincs jól, és nagyon nem tudom, hogy most vajon mi van? Ez is vírus? Vagy valami más?
Azt hiszem, iskolába majd csak a tavaszi szünet után megy. Ha holnap jobban is lesz, annyira le van már most gyengülve, hogy szerdáig össze is szedne valami újabb nyavalyát. Az meg aztán nem hiányzik. Csak már lenne jobban. ....

4 megjegyzés:

  1. Gyors gyógyulást kívánok Rolinak! Szerintem hamarosan jobban lesz, gondolom a pénteki műsor is kimerítette, na meg, hogy tulajdonképpen két betegség megy át rajta napok alatt... Nagy ölelés Nektek!

    VálaszTörlés
  2. Remélem ma már sokkal jobban van! Gyógypuszik!

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük. Nincs még jobban. :(

    VálaszTörlés