2015. febr. 5.

Jó dolgunkban

Az történt, hogy az én férjem elkezdett haragudni az autónkra. Márpedig ha ő haragudni kezd, abból előbb-utóbb az lesz, hogy mennie kell. (nem a férjemnek) Most az előbb következett be, mert anélkül, hogy egy percet is meghirdette volna, pillanatok alatt eladta az autónkat. Én megsirattam, annak rendje-módja szerint, mert én nem haragudtam rá, és még szerettem is.
De nem sokáig szabadott búslakodnom utána, mert már intéztük is a következő autónkat. Ami ma már itt áll az udvarban. Pont egy hetet vett igénybe mindennek a lebonyolítása.

Ő ment

Ő meg jött :)


Nincs nagy különbség közöttük, csupán pár év, jó sok kilométer, és az embléma az elejükön. Remélem, Ő több időt tölt majd nálunk, mint az elődje. :) (és tartottuk magunkat a hagyományainkhoz, ezúttal Szolnokig utaztunk érte... )

6 megjegyzés:

  1. Hú Peugeot. Mi is eladtuk, igaz 12 évig volt nálunk. De utáltam, én japán autó híve vagyok előtte az is volt. Hosszas rábeszélés után végre a férjem is belátta, hogy térjünk vissza azokhoz a gyártmányokhoz. A régi 2 nap alatt kelt el, hálisten az új már meg volt. Kicsit féltünk, hogy nehéz lesz eladni, de vigyáztunk rá, így nem volt gond. Gratulálok az új autóhoz, használjátok egészséggel, sok kilométert gyűjtsetek bele :) Szép hétvégét.

    VálaszTörlés
  2. Ahogy látom,akár találkozhattunk volna.:-)

    VálaszTörlés
  3. Pedig tényleg most vettétek .
    Sok örömöt az újjal :)

    (csak nehogy magadra haragítsd a Férjuradat, mert akkor hajajj :-D egy hét alatt lebonyolít egy cserét. )

    VálaszTörlés
  4. Balesetmentes kilométereket kívánok!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Sok balesetmentes s hibamentesen gurult kilométert kívánok! :)

    VálaszTörlés
  6. Köszönjük a jó kívánságokat. :)
    Kovtama, simán lett volna egy újabb Peugeot, de árban a Citroen elérhetőbb, és több is van belőle, mint Pegeot-ból.
    Popianyu, igen, ahogy leírtam tegnap, hogy Szolnokról hoztuk, akkor villant be, hogy Te is ott vagy. (mondanám, hogy majd legközelebb okosabb leszek, de nem tudom mikor lesz ilyen alkalom)
    Bea, na igen.. erre én is gondoltam, hogy jó lesz, ha összekapom magam, mert simán járhatok így én is. :D :D

    VálaszTörlés