2015. febr. 14.

A középdöntőről

Ami eddig pontosan úgy alakul, ahogy én azt gondoltam. Továbbmegyek.. nem tudom mi lesz jövő héten, de a mostani négy döntőbe jutott versenyzőből az egyiket küldöm én Bécsbe. :) Hogy melyiket, még én magam sem tudom pontosan, de mire kell, addigra biztos leszek benne. :)
Maga a műsor még mindig a kissé felejthető kategória. Kicsit olyan érzésem van, hogy próbálnák azt a kereskedelmi tévés feelinget odavarázsoltatni T.Csillával és H. Leventével, és próbálnának belőlük valami Ördög Nóra-Istenes Bence félét kerekíteni, de nagyon nem megy. Erőltetett lesz tőle, mert ők egyszerűen nem alkalmasak erre. Ők jó katonák, és nincsenek szokva a rögtönzéshez, a bratyizgatáshoz, nem is véletlenül vannak a köztévéhez szerződve. De mindegy, mert ezen már túltettem magam, és már nem is bosszantanak azok az elszólások, hogy "1 sms-ről húsz szavazat érkezhet összesen".
Na de a dalok... Továbbra sincs olyan igazán kedvencem, mint a Kedvesem volt, de van egy dal, aminek valami hasonló hatása van rám. Nem titok, Boggie dala az, ami épp emiatt jelen pillanatban nálam egy hajszálnyival vezet Szabó Ádám és Mujahid Zoli előtt. De bármelyikőjüket odaküldeném...
A New Level Empire hatalmas csalódást okozott, mert én is azt éreztem, amit Pierrot, hogy nagyon nagy arcúan énekelnek, mikor pedig nincs is mire nagyarcúnak lenni, mert messze van a hangja szinte mindenkitől. Antal Timi csalódást okozott, mert hiába bizonygatja, hogy ő ilyen kis tombolós is, messze van a tudásától az, amit itt tudott nyújtani. Tóth Vera pedig.. gyönyörű a dal, gyönyörű a hangja, de szerintem én magam is azért nem tudom szeretni, mert olyan durván koppintás szaga van. A Pankastic tetszett nagyon, még akkor is, ha ez a jazz-féleség elég messze áll tőlem. De ez a szám el van találva, és biztos, hogy meghallgatom majd még, mert olyan kis vidám.
A Spoon pedig.. hát imádom őket, mert kis cukik, meg minden, és azt gondolom, jó a zene, amit csináltak, de kevés lesz ahhoz, hogy ők menjenek. De ki tudja? Végülis a végső döntést a nézők hozzák majd meg.. és lehet, hogy a plüssmacis lányok tábora legyőz majd mindent. :)




A bejegyzést külön ajánlom Teide-nek. :)

2 megjegyzés:

  1. Nekem az a bajom, hogy nincs egy olyan dal sem az idén, ami igazán megfogott volna bármilyen formában. Nagy csalódás volt nekem is Tóth Vera száma, mert szerintem ő annyira jó énekes, imádom a hangját és az egyéniségét, sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle, mint egy ilyen lagymatag semmi.

    VálaszTörlés