2015. jan. 11.

Gyógyultan

Ha lenne ilyen, akkor biztosan rá lenne írva a táppénzes papíromra, hogy "egészséges, közösségbe mehet". Még akár vessző nélkül is, mert bár úgy másféle jelentése van, de az a jelentés is jó. :)
De- igaz, ami igaz- meggyógyultam. Azt nem mondom, hogy nem lennék el még itthon, mert akkor hazudnék. Ellenék. Az orrom se dugnám ki a lakásból, csak idebent lennék, és vagy csinálnék valamit (akadna tennivaló), vagy csak olvasnék, játszanék a telefonomon, aludnék, és esetleg még gondolkodnék egy pár dolgon.
Nos, erre nincs most lehetőség már, kezdődnek a szürke, munkával teli hétköznapok. Nincs ezzel baj egyébként, továbbra is szeretem a munkámat, csak épp egy olyan időszakom van, amikor a legkevésbé sem vágyom kimozdulni. :D Legjobb lenne, ha házhoz hoznák a munkámat, minden zokszó nélkül megcsinálnám. :)
Ezen amúgy biztos, hogy már holnap reggel hétre túl is fogok lendülni, mert biztos, hogy várják, hogy menjek, és bőven lesz mit elmesélniük, megbeszélnünk, és biztos akad munka is.

Azt mondjuk még nem nagyon tudom elképzelni, hogy fogok én felkelni holnap hajnali négykor, de majd csak sikerül valahogy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése