2015. jan. 6.

Bahhh

Néha eszembe jut mostanában, hogy micsoda szánalmas seggf..ek ülnek azokon a posztokon, ahonnan az országunkat irányítják. Olyanok, akik képtelenek viselkedni, de oktatják azt, hogy hogyan is kell. Olyanok, akik képtelenek végigmondani egy összefüggő mondatot, de törvényeket hoznak arról, hogy is kell élnünk. Olyanok, akik ocsmány kijelentéseket tesznek egy alig pár napja született kisbaba származását illetően, ugyanakkor elvárják, hogy őket ne különböztesse meg senki.
Ezekre az emberekre nem lehet példaként tekinteni. Ezek az emberek szerintem nem méltók arra, hogy az ország irányításában tevékenyen részt vállaljak, hogy az arcukkal, nevükkel képviseljenek minket bármilyen helyzetben.
Bevezetném náluk is azt, ami az iskolákban még mindig olyan népszerűségnek örvend (tanári berkekben legalábbis), minden ocsmányság, trágárság, nem helyénvaló beszólás után kapna egy fekete pontot. Öt fekete pont után egyest. Öt egyes után jöhetne az intő, majd a rovó, és a végén szépen elmehetne haza az Ország Házából. És még meg is köszönhetné a rengeteg türelmet, és esélyt, amit kapott.
De úgy egyébként.. miért nem mondják meg ezeknek az embereknek a feletteseik, vagy urambocsá' a rokonaik, hogy nem is emberi módon viselkednek?

5 megjegyzés:

  1. Ehhez nincs mit hozzátennem, nagyon a szívemből szóltál...

    VálaszTörlés
  2. Aztaaa, tőled, ilyet, még soha! De pont én is tegnap olvastam részletesebben Rikárdó sztoriját és sajnáltam, hogy szegényke épp csak megszületett és már is más:( ...

    VálaszTörlés
  3. Őőőő...nem jobbikosokról van szó? Mert ők nem éppen országot irányítanak. Szigorúan véve. Így szerintem félreérthető. Egyébként igazad van.

    VálaszTörlés
  4. Erika, de. Részemről, aki a Parlamentben ül, az mind az országot irányítja (mert ugye ezért ül ott). Még akkor is, ha jelen pillanatban az ellenzék csak papíron létezik. :)

    VálaszTörlés