2014. dec. 21.

Ő lett a kincs

Vagyis az x-faktor idei nyertese. Andi, aki kezdettől fogva a szívem csücske volt, akiről az első élő show után már meg voltam győződve, hogy meg fogja nyerni. (és nagyon csalódott lettem volna, ha nem így van)
Ahhoz továbbra sem értek, hogy kinek milyen hangja van. Én továbbra is úgy hallgatom ezeket a dalokat, hogy melyikek azok, amik jólesnek a fülemnek is, meg a lelkemnek is. Andiból mindig sugárzott valami, ami jó érzéseket keltett bennem. Hihetetlen energiával teli lány, és hihetetlen, hogy ennyire fiatalon is így tudja ezeket az energiákat jó dolgokra fordítani.
Erős és rendíthetetlen volt végig, csupa mosoly. Most, az utolsó percek már erősen meggyötörték. Aggódtam, nehogy élő adásban essen össze az izgalomtól, rossz volt nézni az arcát azokban az utolsó pillanatokban, mire végre elhangzott a neve.
Hihetetlen és csodálatos, hogy 15 évesen elérte, hogy megszerették az emberek. És szerették őt az elejétől fogva, ahogy én is, ebben biztos vagyok.
Kicsit elképzeltem, mit éreznék én most, szülőként, hiszen vele egyidős fiam van. El sem tudom képzelni ezt a fajta aggodalmat-büszkeséget-csodálatot, amit most ők érezhetnek. Biztosan csodálatos érzés.
Andiról pedig remélem hallunk még majd a jövőben is sokat, mert az ilyen emberekre nagyon nagy szükség van, mint amilyen ő is.

6 megjegyzés:

  1. Szerintem kicsit korai ez neki,aggódom érte,hogy ne hagyják elkallódni. Végtelenül tehetséges a kislány,de sokat kell még tanulnia,remélem,a megfelelő emberekkel veszi majd körül magát.

    VálaszTörlés
  2. Igen, nekem is az volt az első gondolatom, hogy "szegény szülei", mert túl fiatal ő még.

    VálaszTörlés
  3. Csillogóan és fantasztikusan tehetséges lány, de én nem akartam, hogy nyerjen, még ha tehetségesebb is mint Juli. De Juli egy kész ember, valós, reális tervekkel, képességekkel. De ez a kislány? Mi lesz vele? Még csak nem is Magyarországon él! Jön az egész családja vele, mert ő itt akar "karriert"? Karriert 15 évesen? Én őszintén nem is engedném, hogy 18 éves kor alatt nevezhessen valaki az X- Faktorba. Túl nagy felelősség, túl sok munka és túl nagy hírnév szakad most rá. Nézz a gyerekedre! Elbírná? Mert az enyém nem és főleg nem messze, egyedül, érdekbarátokkal körülvéve.

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom, lehet, hogy igazatok van. De igazából nem Ő az első, és biztosan nem is az utolsó tinisztár. Nem tudom, hogy mit bír el, de amikor nevezett a versenybe, nyilván átgondolta a család ezt a lehetőséget is (én így tettem volna) Én drukkolok neki továbbra is, hogy minden úgy alakuljon, ahogy a legjobb lesz neki.

    VálaszTörlés
  5. Fiatal, kétségkívül...annyira relatív az egész. Fiatalság, gyerekkor, felnőtté válás.
    Ha erre született, megbírja, ha nem, leteszi.
    De ugye, azért nem főben járó bűn, hogy nem Magyarországon él? Még az sem, hogy esetleg egész családjával oda megy majd?
    Mindig érzem, féltik a hazát, ami még maradt belőle azoktól, akiknek valamiért nem jutott abból- és mindig el kell mondanom, semmi ok erre a féltésre. Nem gondolom, hogy oly mértékű ez a Romániából való invázió, hogy ez tenne kárt bármiben....
    Túl minden versenyen, elméleten, talán még politikán is, jó lenne együtt énekelni és érezni a dalt: légyen testvére magyar a magyarnak.

    Julit már mindenki ismeri, minden esélye megvan arra, hogy szép pályát fusson majd be :)
    Üdv.

    VálaszTörlés
  6. Félreértettél! A családnak lehet borzasztó, hogy nem itt élnek, de a szerződés, a munka és a feladatok idekötik a gyereket! Ezt felvállalni nagyon nehéz lehet mind a két félnek, mert eza gyerek még tényleg gyerek! Ennyi idős a fiam, tudom!

    VálaszTörlés