2014. dec. 29.

Grrrrr

Nem a mai nap lesz az, ami megszeretteti velem a telet. Sőt.. A legkevésbé sem érdekel, hogy kell a természetnek ez a hó, meg fagy, meg majd megfagynak a bacik, meg hogy amúgy is ennek van itt az ideje. Én kérem ma megfagytam. Többször is. És alig maradt olyan végtagom, ami nem volt vörös a hidegtől, és nem fájt tőle. Vészesen közel vagyok a kiszáradáshoz is, mert amúgy is keveset iszom, de ilyen hidegben meg még azt a keveset sem szeretném (igen, tudom, a meleg tea egy remek alternatíva.. lenne, ha nem fájna tőle e gyomrom).
Részemről ide nekem azt a fullasztó kánikulát, ami amúgy elmaradt az idén nyáron (úgyhogy a hideg is mondjon le sürgősen). Azt a fajtát, amikor még este tízkor is csorog az emberről a víz, és a kiszáradásnak nemhogy közelébe sem kerül, de sokkal inkább veszélyeztetett arra, hogy esetleg kisebbfajta tó kerül a gyomrába a rengeteg bevitt folyadéktól.
Tudom én, hogy nem jó helyre születtem, ezt már sokszor megállapítottam. Bár legtöbbször nincs semmi bajom a körülményeimmel. Kivéve, ha tombolnak a mínuszok... na, akkor kiakadok, és morcos leszek. Meg hisztis. És nehogy azt merje írni valaki, hogy pedig még ennél is hidegebbet jósolnak, mert akkor sikítok.


4 megjegyzés:

  1. Veled érzek... és tényleg mondjon le :) ...

    VálaszTörlés
  2. Velem alapvetően baj van,mert a kánikulát talán még a télnél is jobban utálom.:-) 25 fokot szeretnék általánosan. Tavaly olyan enyhe volt a tél,hogy el is felejtettem,hogy ilyen
    hideg is tud lenni.

    VálaszTörlés
  3. Vivien, hátha ez is olyan lesz, hogy ha elég sokan akarjuk....
    Kriszti, én 25 fokban még fázom. :D Lehet egy kicsivel több?

    VálaszTörlés
  4. Na jó,de csak a kedvedért :-)

    VálaszTörlés