2014. nov. 26.

Tervek

Ma, miután már harmadik napja tripla adag magneb6-ot, és dupla adag vitamint szedek, odáig is fajultam, hogy terveket szőttem a következő négy hétvégére. Mert ugye vasárnap advent első vasárnapja van (köszönt, és minden jót kíván egy csíz a csupasz körtefán). Jól ki is gondoltam, hogy el ne felejtsek szólni, hogy legkésőbb péntek délután hozzák le nekem a padlásról az adventi díszek feliratú dobozokat. Meg ha már úgyis ott vannak, akkor a karácsonyfa díszekkel teli dobozt is lehozhatják.
Úgy tervezem most, hogy pénteken már majd tudni fogom, hogy mit főzök szombaton, és jól meg is veszek hozzá mindent, hogy aznap ne kelljen mennem délelőtt sehova. Megcsinálom a kaját, és közben elkezdem majd a dobozokból elővarázsolni a rég nem látott kincseket. Szombat este pedig már majd fityiszt mutatunk a szürkeségnek és a rosszkedvnek, mert nálunk már majd itt lesznek a fények. De legkésőbb vasárnap ez biztosan így lesz már.
Nem vésem kőbe, mert bármi közbejöhet, vagy akár az is előfordulhat, hogy addigra nem leszek ilyen lelkes. De hátha ez az emelt adag magnézium, és a dupla adag vitamin komoly elfajulásokat okoz majd nálam, és mégis így lesz. :)
Jó terv azért, nem?

2 megjegyzés: