2014. nov. 14.

Szeretem

Nagyon szeretem azokat a reggeleket, amikor még fordulhatok egyet a másik felemre, és aludhatok tovább. :) Még akkor is, ha többnyire a visszaalvásnak megvan az a hátulütője, hogy fejfájással ébredek. De akkor is.. az egy nagyszerű érzés, amikor úgy ébredek reggel, hogy egy pillanatig elgondolkodom rajta, hogy elaludtam e, ha már hét óra is elmúlt, mire a következő pillanatban eszembe jut, hogy hétvége van, és lehet aludni. Ezt már nem is mindig tudom teljesen végiggondolni, mert abban a pillanatban zuhanok is vissza az alvásba.
De nagyon szeretem azokat a reggeleket is, amikor még szinte éjszaka van, de már ébredezünk, mert menni kell dolgozni. Szeretem ilyenkor, ahogy abban a hatalmas csendben isszuk a kávénkat, és aztán azt is szeretem, amikor megyünk együtt dolgozni.
És ez két ellentétes dolog, és mégis mindkettőt szeretem. Érdekes..

3 megjegyzés:

  1. Szerintem ez nagyon jó,hogy mindkét,teljesen ellentétes dologban is meg tudod találni a szépséget,aminek örülni lehet. :-) Lenne mit tanulnom tőled...

    VálaszTörlés
  2. Szeretném szeretni a korai keléseket, de nem bírja a szervezetem.Azt sokkal jobban,ha nem kell csörgésre ébredni.:)Bagoly típus vagyok.

    VálaszTörlés
  3. Kriszti, nálam sem mindig van ez így azért. :)
    Mamka, én is bagoly vagyok, de lassan sikerül hozzáedződnöm a korai kelésekhez (muszáj). De bevallom, korán lefeküdnöm még sosem sikerült.

    VálaszTörlés