2014. nov. 22.

17

Kicsit szentimentális napom volt ma. Mert éppen ma van 17 éve annak, hogy eljegyeztük egymást.
Eszembe jutott az a nap, mindennel együtt, amilyen volt, és aztán eszembe jutott az azóta eltelt tizenhét. Ami- a történések tekintetében- felérne kétszer ennyivel is, azt hiszem. De amúgy meg nem is tűnt ilyen soknak.
Ijesztő is kicsit ez a szám, mert olyan régóta tart már, hogy félő, hogy valami miatt majd kifullad, és nem lesz tovább mit mondani, nem lesz mit adni a másiknak, és én el sem tudom képzelni, hogy akkor mi lesz? Na mondjuk túlságosan nem is akarok ebbe belegondolni sem, csak ez a tizenhét ez egy kicsit misztikusan sz.r szám nekem párkapcsolati szempontból. Éppen ennyi volt a szüleim ideje együtt.
De ez a mi életünk, nem az övéké, és amúgy sem kapcsolódik még véletlenül sem semmivel kapcsolatban az ő házasságuk, és a mienk.
Szóval.. tizenhét.. őrület. :)

7 megjegyzés:

  1. Gratulálok nektek!És ne aggódj,még a blogból is átjön,hogy nagyon jók vagytok együtt:-)És tényleg őrület,nagyon fiatalok lehettetek az eljegyzésnél.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! És én is hasonlót akartam írni, mint Kriszti előttem: a blogodból megismertek alapján messze van még ez a kapcsolat a kifulladástól! :-)

    VálaszTörlés
  3. tényleg őrület :) csak így tovább!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! és kívánok még sokszor 17 évet nektek együtt! :)

    VálaszTörlés
  5. Csak a szívedre hallgass Dius! Legyetek sokáig boldogok!
    Van erre is sok-sok példa csak ők általában csendesek.

    VálaszTörlés
  6. Még sokszor sok tizenhetet együtt! :)

    VálaszTörlés
  7. Köszönjük. :) Kriszti, 19 éves voltam én, 21 pedig Ő. :)

    VálaszTörlés