2014. okt. 20.

Agyhalott

Két mentségem van erre. Az egyik, hogy ma hiába van hétfő, mégis már szerda van.
A másik meg, hogy négykor keltem, egy olyan éjszaka után, amikor fél óránként ébren voltam. Én, aki híresen mélyen alszik.
Pedig amúgy mindent megtettem a hangulatom és a közérzetem javításának érdekében. Többek között levágattam a hajam. Kicsit többet is, mint ahogy azt gondoltam, de sebaj. Három hét se kell neki, hogy újra megnőjön. Meg különben is minden hajfestés előtt azzal fenyegetőzöm, hogy kopaszra fogom lenyíratni.
Nem épp kedélyjavító amúgy az olvasnivalóm sem. Csak azért nem teszem félre, mert kíváncsi vagyok rá, hogy mitől lett ez a könyv annyira nagyon nagy szám.
Ti mit olvastok?

4 megjegyzés:

  1. A nem-alvás nálam is egyre rosszabb. 4 körül ébredek minden nap, és már nem tudok visszaaludni, így este 9-kor már kiütöm magam. Így is megvan a 6-7 óra alvás, és jólesik reggelente egy kis csönd, amikor egyedül lehetek... de ez már azért túlzás szerintem. És nem tudom, mit csináljak, mert néha az szokott segíteni, ha egyik hétvégi délutánon alszom egyet (2-3 órát egyhuzamban), akkor este tovább ébren tudok maradni... Igazán ha több napig itthon vagyok, mondjuk szabadság alatt állok vissza kicsit a normál kerékvágásba.
    Én egyébként ezt olvasom jelenleg: http://moly.hu/konyvek/harper-lee-ne-bantsatok-a-feketerigot Vagyis éppen nem olvasom, mert már hetek óta csak porosodik a kanapé sarkán.

    VálaszTörlés
  2. Hű, jól beleválasztottál...
    Én most olvastam el Jiri Weil: Mendelssohn a tetőn könyvét, hát a második része annak is nagyon nyomasztó volt.
    Remélem, ma majd tudsz aludni rendesen. Nagyon haza vág engem is egy-egy rosszabb éjszaka.

    VálaszTörlés
  3. Énmég mindig Martin Pistorius Néma üvöltését olvasom, ami amúgy jó, de valahogy amióta iskola van nem megy az olvasás, az összes energiámat kiveszik a gyerekeim, meg az ő nyúzásuk. El is döntöttem, hogy amit ma még elolvasok belőle az el lesz olvasva, aztán leteszem, az őszi szünetre valmai mást keresekmagamnak. A Ne bántsátok a feketerigót - most megtetszett:)

    VálaszTörlés
  4. Jól beválasztottad a könyvet.
    Én most Harlan Coben Hat év című könyvét olvasom. (és holnap meglesz a Ken Follett-trilógia 3. része, az a következő)

    VálaszTörlés