2014. aug. 6.

És csak esik...

Van ez az örökös eső mostanában. Ami amúgy már júliusban is elég uncsi volt, augusztusban meg aztán már főleg az. Bele sem akarok gondolni, hogy nemsokára itt lesz a szeptember, és vele az ősz, amikor még hivatalosan is több csapadék szokott képződni (mármint úgy normálisan)
Mondhat bárki bármit, ez az idei elég ramaty nyár. Még igazi hőségriadó sem volt. :D Volt pár nap igazán jó idő, de nem olyan igazán hosszú ideig, mint ahogy az nekem jó lett volna. Lehet, hogy túl sokat várok a nyártól?
Gondoltam pedig rá, hogy lesz egy szombatunk, amikor mindannyian itthon leszünk, és akkor elmehetnénk valahova. Akár strandolni is. De mire odáig eljutunk, ennyi eső után kinek lesz ehhez kedve? Pedig szombatra, ha jól tudom, már egészen jó időt mondanak.
De majd lesz valami. Még ma csak szerda volt. Még az is előfordulhat, hogy a hátralévő két munkanap után azon az egy napon ahhoz lesz csak kedvünk, hogy itthon legyünk.

2 megjegyzés:

  1. Az elején még nem zavart: jót tesz a termésnek, a növényeknek (nem lesz olyan magas a vízszámlánk), és soha nem volt ilyen zöld az udvar augusztusban, mint most... de most már nekem is elegem van belőle. :-( Ma este szabadtéri koncertre megyünk...

    VálaszTörlés
  2. Teide, remélem a koncert jó volt. Itt nem esett, remélem ott sem, ahol tartották. :) (és engem kezdettől fogva zavart egy kicsit)

    VálaszTörlés