2014. aug. 24.

Egy próbát megér

Amikor a héten szembetalálkoztam az egyik szupermarketben vele, akkor éppen a létező legrosszabb formámban voltam fájdalmilag. Már túl voltam a heti masszírozáson, és már megvolt a lilás foltom is, de még az a stádium volt, amikor jobban fáj, mint előtte. Nézegettem, megnéztem az árát, majd gondoltam, na, hát annyira nem drága, hogy ne érné meg nekem is kipróbálni, elviszem.
Beugrott egy-két kép a focistákról, akiken láttam már ilyet, ahogy itt-ott kéklik rajtuk valami ragasztó. Tudom, hogy akkor is kérdeztem Patriktól, mi az rajtuk, és ő lazán közölte, hogy "ilyen fájdalomcsillapító, izomlazító tapasz". Aztán egészen addig, amíg meg nem láttam a feliratot, hogy "kineziológiai tapasz" eszembe sem jutott volna ez a megoldás. De mondom, az ára miatt (meg az örökös szenvedés miatt) hazavittem. Itthon elolvastam a tájékoztatóját, aztán sóhajtottam egyet, hogy "na, akkor ez is ilyen ha elhiszed, hatni fog dolog", és leraktam a konyhaszekrényre. Nem, nem tántorított el a használatától, csak épp nem volt senki a közelemben, aki felragassza. Vagyis volt, csak ezt nem akartam a gyerekekkel kikísérletezni.
Tegnap végre Balázs itthon volt, amikor megint eszembe jutott, és ha már eszembe jutott, akkor gyorsan oda is álltam elé a fájós hátammal, meg a tapaszommal, hogy legyen már olyan jó, és hozzon össze bennünket, hátha valami jó sül ki belőle. No.. hát felrakta, és én jót derültem magamon, hogy milyen jól is néz ki a pólóm fölött a két kék csík, de sebaj. Utána mentünk vásárolni, és nem is nagyon foglalkoztam vele. Addig, amíg haza nem értünk, és fel nem tűnt, hogy jéééé, nem fáj. A tapasz amúgy nem kellemetlen, kicsit a nyakamnál érzem, hogy ott van, de semmi több.
Ma pedig egészen embernek éreztem magam, és egy csomó mindent meg tudtam csinálni. Mert nem fáj. A nyakamat érzem még, de egészen más, mint eddig.
Még két darab tapasz van itthon. Azok rózsaszínek. Amúgy a színnek is van jelentősége. A kék fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású, a rózsaszín izomlazító.
De azt hiszem, veszek még. Ugyanilyet már nem tudok, mert elfogyott, de tekercsben kapható.


3 megjegyzés:

  1. Ilyet nekem is szereznem kell, de még sosem találkoztam vele... :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem júniusban volt ilyen ragasztva a combom hátuljára, mert meghúzódott, és nem múlt, és már a járás is fájt. Nagyon-nagyon jó volt! Én is kaptam mellé masszázst is. Szóval nekem nagyon pozitív élményem van a tapasszal kapcsolatban. Remélem neked is tartósan bejön majd!

    VálaszTörlés
  3. Szilvi, én most rendeltem a gyógyszertárban (Nasara kineziológiai tapasz), próbáld meg, hátha Neked is sikerül.
    Bea, én is ebben bízom. Ezért is rendeltem belőle utánpótlást.

    VálaszTörlés