2014. júl. 13.

Vb döntős

Nem tudok semmi összeszedett gondolatmenetet iderittyenteni most, mert épp megy a vb döntő. És hát na...én bizony izgulok. Ha a körmöm nem is rágtam még, azért nem mondom, hogy nem fordulhat elő a következő negyven percben.
Attól függetlenül is, hogy kezdettől fogva (mit kezdettől... ezer éve már) a németeknek szurkolok, ha az egészet nézem az elejétől kezdve, akkor is azt mondom, hogy a németek jobban megérdemlik a világbajnok címet, mint az argentínok. Tudom, hogy nem tűnik sportszerűnek részemről ezt mondani, de ha pártatlan lennék, akkor is a német foci tetszene jobban.
Na de ez nem így megy, hogy ki érdemli meg jobban, meg még csak nem is úgy, hogy kik hogy játszottak eddig. Csak az számít, hogy ma ki lesz a jobb. Kilencven perc alatt, vagy százhúsz perc alatt, vagy akár a tizenegyes-párbajban. Azért remélem, hogy idáig nem jutunk el. Mármint a tizenegyesekig. Nem leszek elégedett teljesen és tökéletesen, ha "csak" egy góllal nyernek a németek, de azért nem fogok bánni ezt sem. Csak legyen így. :)
Én mindent megteszek, ami rajtam múlik.. Még pózoltam is német focistával (focistabábuval, de az is ér)


2 megjegyzés:

  1. Nyert!:-) De azért nem volt izgalom mentes meccs.:-)))
    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Húú nagy nehezen sikerült kiizgulni, de nem volt egyszerű menet!!!
    Jó pihenést nektek!!!
    Boszi

    VálaszTörlés