2014. júl. 26.

Minden kívánságom így...

Hát, ha minden kívánságom így fog teljesülni, mint ez, amit épp tegnap írtam le, akkor nem csak nagyon boldog és nagyon elégedett ember leszek, hanem még roppant szerencsés is. :) Kompromisszumképes vagyok azért, és beérem mindig csak valami kicsi kívánsággal egyszerre, azok is kitartanak jó darabig majd. :)
Majd mindjárt megmutatom az örömködés tárgyát is, de előbb azért még beszéljünk a nyaralásunk utolsó előtti napjáról. Mert az a helyzet, hogy lassan vége a jó világnak, holnap haza kell menni, holnapután dolgozni kell menni (és ahogy arról tegnap értesültem, egész kis lista fog várni hétfő hajnalban az asztalomon a tennivalókkal). De ma még itt vagyunk, és kihasználtunk minden percet arra, hogy még egyszer bevésődjön minden, ami jó, ami szép, ami emlékezetes, és amitől olyan jó itt nekünk. Strandoltunk, sétáltunk, jegeskávéztunk, léghokiztunk, ebédeltünk, hajókat néztünk, meg mindent, ami csak eszünkbe jutott. Néha gombóc volt a torkomban, amikor eszembe jutott, hogy holnap este már nem lesz alkalmam megnézni hogy indul a bulihajó fél kilenckor, és nem fogom látni, ahogy befut a Szigliget, de csak azért nem vagyok mégsem szomorú, mert azt remélem, jövőre, valamikor ilyenkor itt fog várni minden újra. Közel ugyanígy. És akkor majd minden újra ismerős lesz, és olyan jó lesz a viszontlátás.
A ház minden reccsenése ismerős lesz újra, és majd megint megtanulunk vonatzakatolás mellett is aludni.
Addig pedig nem kell mást tenni, mint egy újabb évet öregedni.. akarom mondani becsülettel végigdolgozni.
Ja, igen.. és holnap még a maradék takarítást megcsinálni. Mert mindent úgy hagyunk itt, ahogy otthon is tennénk, szépen, rendben, tisztán, mindent a helyén, ahogy azt kell. :)
A holnap pedig? Hát lesz benne mindenféle.. kicsi szomorkodás, meg ünneplés, meg örömködés, és fáradtság is. :) De ezzel majd holnap foglalkozunk.

A mai nagy öröm tárgya pedig:
Mind az öten :)

6 megjegyzés:

  1. Dius, de szépek vagytok együtt! A fiúk nagyon jól néznek, akárcsak Te :) , meg sem látszik rajtad a 3 gyerek... Én pedig egy picit hivatalosan (Diánának) neveztelek meg, amikor válaszoltam a nálam írt kommentedre, ugyanis az történt, hogy amikor ide jöttem hozzád, meglátván a blogomat az oldalsávban - ami nagyon kedves tőled :) - esett le, hogy te írtál nekem - aminek nagyon örülök - mert én mindig Diusként gondolok Rád, szóval inkább vedd a megszólítást annak :) ... (Ez jó bonyolult volt, már éjjel van :) ) A búcsúdat pedig átérzem..., de tudod, másnap már egy új nap lesz és abban ezernyi dolog lesz megint aminek örülni lehet :)...

    VálaszTörlés
  2. Annyira szépek vagytok így együtt!

    VálaszTörlés
  3. Köszönjük. :)
    Vivien, örülök, hogy Diusként gondolsz rám, mert az sokkal jobb érzés, mint a hivatalosabb verzió. ;)

    VálaszTörlés
  4. Jó kis nyaralás volt ez. Ahogy a tavalyi is, emlékszem. :-) Lesz mire gondolni a nehéz hétköznapokban. És tényleg szép kis család vagytok. :-)

    VálaszTörlés
  5. Szuper kép! Olyan szépek vagytok így együtt!

    Most egy olyan kép ugrott be, ami mostanában divatos, hogy sok év múlva megcsinálják egy kép "másolatát" Látom magam előtt ezt a képet olyan 10 év múlva, amikor már úgy kell majd kikukucskálnod a hátsó sorból :)

    VálaszTörlés