2014. júl. 17.

Képekben mondom el

A mai boldogságpillanatokat. Nem mindet, mert ennél sokkal több volt, de egyelőre annyira tele vagyok ezekkel, hogy nem is tudnám normálisan szavakkal elmondani. Meséljenek a képek, és mondjuk Ti, hogy mi minden jutott eszetekbe a képek kapcsán:


Ez életem legjobb fotója. :)






6 megjegyzés:

  1. Önző módon legelőször az jut eszembe, hogy egy hete vagyunk itthon, és mennyire jó lenne visszamenni. :D
    Aztán meg az, hogy mennyire jó, hogy így élvezed, mert néha már majdnem elkezdtem aggódni miattad év közben pár posztnál. Jó, hogy lazítotok kicsit!
    Harmadszor meg az, hogy fotózz még jó sokat! És szuper lehetett (ennyi) szivárványt látni.

    VálaszTörlés
  2. A már leírtak mellett nekem az is eszembe jut, hogy bizony ideje lenne elindulnunk nyaralni:)
    Érezd jól magad!

    VálaszTörlés
  3. Nekem meg, önző módon az, hogy milyen jó, hogy még két nap, és mi is megyünk.....-)

    VálaszTörlés
  4. Én is csatlakozom az előttem szólókhoz (úgy látszik mindenkinek először valahogy maga felé hajlik a gondolata), elsőre nekem is az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne a múlt heti nyaralásunkat a Balcsin megismételni. Utána pedig az, hogy mennyire jó, hogy ezeket a pillanatokat megfogod és elraktározod :) ... Én is próbálkozom ezzel, egy kicsit tudatosan is, megnézheted a blogomban a csaladmorzsak.cafeblog.hu-n :) . Örülök, hogy jól érzitek magatokat, szeretettel: Vivien :)

    VálaszTörlés
  5. Érezzétek jól magatokat, lazítsatok, pihenjetek, töltődjetek! Raktározd el jó mélyre ezeket a boldogságbonbonokat, hogy majd novemberben is legyen miből töltekezni!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, hogy velem örültök. És én is örülök veletek annak, ha emlékeket csaltam elő, meg ha jó érzéseket keltettem. :) Igyekszünk minden pillanatot kihasználni a lazításra, és a raktározásra. Vivien, megnézem mindenképpen, köszi. :)

    VálaszTörlés