2014. júl. 7.

Foci, mert azért nézem ám

Gondolom ez sejthető volt eddig is, hogy aktívan nézem a vb-t. Már legalábbis akkor, amikor épp nem abban az időben volt meccs, amikor én dolgoztam.
Mondhatnám, hogy elégedett vagyok a vb eddigi eseményeivel, mert volt ("ravasz csel, pazar gól hd minőségben") jó sok gól, nagyon sok jobbnál jobb mérkőzés. Vannak csapatok, akik rendesen megleptek, rendesen drukkoltam Chilének például, mert szimpatikusak voltak. :) A bosnyákokról nem is beszélve, ahol a Fradista Besic is ott volt, és milyen jól játszott. (kár, hogy ezek után már nem lesz Fradista)
A bírókról nem szólok egy szót sem, mert jobb ez így. Érteni nem értek hozzá, bár azért az alapvető szabályokkal tisztában vagyok. Meg még szemem is van. (négy is) De mindegy, nem az én tisztem őket bírálni, és amúgy meg biztosan nem könnyű feladat ilyen meccseken megfelelni.
Abból a szempontból meg a lehető legjobban alakul, amit én szeretnék. :) Már az első meccs előtt volt egy tippem a döntőre vonatkozóan, és ez még akár be is jöhet. Nem árulom el, hogy kiknek drukkolok fáradhatatlanul, és rendíthetetlenül, csak mutatok egy- két fotót a játékosok közül. Vajon kitaláljátok?




Ő a főkedvenc. :)

Na de hogy ne legyen olyan unalmas... aki kitalálja, hogy kik ők, és még azt is tudja, hogy hogy hívják az én főkedvencemet, annak küldök a Balatonról egy képeslapot. :) A megfejtéseket kommentben és sms-ben is várom (akinek még az után a bizonyos játék után megvan a számom). :)


4 megjegyzés:

  1. Námetek, és Özil!:-)))
    Én is nézem, jól játszanak, bár én a kevésbé taktikás, és az örömfocit szeretem, mint a Brazil, Argentín...:-)

    VálaszTörlés
  2. Podolski, Müller, Kedhira és.......Özil.

    VálaszTörlés
  3. Lukas Podolski,Thomas Müller,Khedira,és a kedvenc Özil:)én is nézem ám mert szeretem a jó focit.Bár nem a németeknek drukkolok hanem a "nyolcegyeseknek":)))de azért hajrá LOKI!!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a játékot. :) Elkülditek nekem a címeteket a pinterpontdianakukacmailboxponthu email címre?
    Erika, a hollandokat is szeretem. :) Csak a németeket jobban. ;)

    VálaszTörlés