2014. júl. 27.

15

Van közöttünk valaki, akinek ma nagyon jó napja volt, mert a Balaton-parton kezdte az ünneplést, és aztán jó sok kilométerrel arrébb, itthon fejezte be. :) Naná, hogy két tortával is, mert egy itt is volt, meg egy ott is volt. :)
Patrik az, aki éppen ma lett tizenöt éves. Ez a tizenöt amúgy rengeteg, ha azt nézzük, hogy az én fiamról van szó, mert hát na.. én még mindig nem vagyok ennyire öreg, hogy ekkora gyerekem legyen, de mindegy már, mert így jártam. Az idő telik, nincs mese.
Ő egyébként a maga szerénységével ünnepelt, ami mostanában inkább idézőjelben értendő, mert kezd igen nagyarcú kamasz fiatalember lenni belőle, amit néha jól bírok, néha meg a világból tudnék kirohanni miatta, mondván, hogy "ez nem az én fiam".
De persze büszke vagyok rá, és szeretem az összes hülyeségével együtt. Még akkor is, ha amúgy vannak fura dolgai, és folyton van valami információja, ami nekem többnyire érdektelen, de úgy kell tennem, mintha érdekelne, különben még úgy járnék, hogy nem is akarna velem beszélgetni. Így aztán jól tájékozott vagyok focis témában, átigazolás-téren és eredmény-téren egyaránt, de elmondhatjuk mindezt a Forma1-ről, a történelmi dolgokról, a politikai izékről, meg úgy általában bármiről, ami neki hírértékű, vagy eszébe jut utána nézni.
Mindenesetre sosem gondoltam volna, hogy ez a tizenöt év ilyen hamar eltelik.


7 megjegyzés:

  1. Nagyon sok boldogságot kívánok a legnagyobb fiúnak :) !

    VálaszTörlés
  2. Boldog születésnapot Patriknak! Klassz srác, és tök jó, hogy ennyi minden érdekli, és hogy még meg is beszéli veled :)

    De nyilván 2 évet öregedett 1 év alatt, mert szerintem sem fér bele az éveid számába egy ekkora gyerek :)

    VálaszTörlés
  3. itt is boldog születésnapot neki! :-)

    VálaszTörlés
  4. Isten éltesse sokáig! És a fotó ahol együtt vagytok, nagyon szuper!:-)
    A képeslapot meg nagyon, nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon boldog szülinapot Patriknak!
    Hogy jófej vagy, már az is bizonyítja, hogy a 15 évesed ennyi mindent megbeszél veled. :) Remélem, nekem is lesz mindig türelmem meghallgatni a csemetéim...:)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a képeslapot!Köszönöm hogy kicsit részese lehettem a nyaralásotoknak ,hogy nem feledkeztél meg rólunk és irtál beszámoltál a pihenésetekről.Pariknak boldog születésnapot kívánok!:)

    VálaszTörlés
  7. Köszönjük a jókívánságokat. :) Meg a jófejjé nyilvánításomat is. :)
    Anikó, Erika, örülök, hogy odaért. (már izgultam.. több, mint egy hete feladtam őket)

    VálaszTörlés