2014. jún. 16.

Mi a szösz?

Ha lenne hozzá elég merszem, akkor biztosan megfejtettem volna már, hogy miért is épp ma van ez így, ahogy van. De sem merszem, sem energiám nincs már.
A mai nap a görcsök napja. Már éjszaka kezdődött, amikor még csak a vesém nem hagyott. Így aztán éjjel egyig néztem a meccset. Három órát sikerült aludnom, és tompa fájdalommal ugyan, de bizakodva vágtam neki a mai napnak, hogy biztos elmúlik.
Aztán a helyzet lassan, de biztosan fokozódott. Eleinte csak a vesém. Amitől néha még sántikálnom is kellett. De vettem be egy no-spa fortét, és azzal annyira jó lett, hogy tudtam tőle dolgozni is. Mind a tíz órát, amit kellett.
Itthon aztán elszabadult a pokol. Én nem tudom, hogy azért e, mert addigra már voltam annyira fáradt, hogy ne tudjam "kontrollálni" a fájdalmat, vagy simán csak a tudat, hogy itthon már lehet fájni, vagy akár a kettő együtt.
Mostanra már nem csak a vesém, hanem a gyomrom is. Meg a hasam. A gyomrom, mint egy kőszikla, olyan kemény, és viharos görcsök gyötrik. Nem nyugtatta meg a fagyi sem.
Úgy megyek aludni, hogy veszek be görcsoldót, hogy a mai éjszakám jobb legyen a tegnapinál. De reggelre eltűnik ez, az tuti. Nem érek én rá ilyesmire mostanában. :)

3 megjegyzés:

  1. Dius, nem akarok észt osztogatni, de szerintem azért nézesd meg magad... Ha másért nem hát azért, mert ha valami van, az később sokkal több időbe kerül, mint most :)... Jobbulást és gyógyulást!

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, de mostanában nekem is minden bajom van....:-(

    Jobbulást Neked!

    VálaszTörlés
  3. Vivien, köszi. Adok magamnak egy-két napot az "öngyógyulásra", aztán, ha ez nem jön be, akkor kapnak esélyt az orvosok is. :)
    Anikó, köszi. Remélem Te is hamarosan sokkal mosolygósabb és vidámabb leszel, és jól leszel. :)

    VálaszTörlés