2014. jún. 18.

Hajjajj

Ez ma nem egy vidám nap Erik fiamnak. Nem csak a tippmix-e ment el már a hat órás meccsen, de most, amikor mindjárt vége a spanyol meccsnek is.. és ezzel a világbajnoknak vége az idei világbajnokságnak is.
Rossz volt nézni, amit most foci címén játszottak ők, de még rosszabb volt nézni a fiam arcán a végtelen csalódottságot. Mert neki Torres és a többiek hősök. Legalábbis eddig azok voltak. Hősök, akik fegyver helyett tiki-taka-val harcoltak. De most ez sem jött be. A hollandok csúnyán leigázták őket, és most még Chilétől is kikapnak kettő nullra.
Sajnálom őket. De még jobban Eriket, amiért csalódott. :( Na de reméljük hamar kiheveri.

2 megjegyzés:

  1. Jaj, mi a portugál-nemtudommi meccs közben/után voltunk így, Kristóf nagy C.R. rajongó, teljesen kész volt, mikor kapták az első gólt, a többediknél már zokogott... Őt még csak most kezdte érdekelni a foci, nem tudom, hosszútávú lesz-e a dolog.

    VálaszTörlés
  2. Domi, Patrik kb. ennyi idős volt, mint Kristóf, amikor szinte pontosan ugyanígy jártunk. :( :) Akkor még ő is C.R. rajongó volt, úgy látszik, a kisfiúk fociszeretete valahogy hozzá is kapcsolódik. :) Remélem azért Kristóf még láthat gólt is a kedvencétől. :)

    VálaszTörlés