2014. máj. 2.

Ti is?

Mások is úgy vannak vele vajon, hogy minden nap van valami, amin többet gondolkodnak, vagy épp többször jut eszükbe, vagy csak én vagyok ennyire őrült, hogy sosem tudom kikapcsolni az agyamat?
Ma azon gondolkodtam, hogy milyen jó is, hogy ennyifélék vagyunk mi, emberek. Jó látni és megtapasztalni mások másságát, ami ugyan olykor kicsit dühítő is tud lenni, vagy épp kiábrándító, de én szeretem annyira az embereket, hogy leginkább jó. :)
Az meg külön jó tud lenni, amikor látom, hogy én magam milyen hatással tudok lenni emberekre. Mert látok valakit másokkal együtt lenni, úgymond kívülről.. és aztán látom őt velem együtt is, mondjuk úgy, belülről. És nem ugyanaz. Mert mondjuk velem többet mosolyog, vagy másképp reagál dolgokra, mint ahogy mással láttam.
És ezt kifejteném bővebben is, ha épp nem esne le a fejem a fáradtságtól. De lesz még erre alkalom.. addig is érdekelne, hogy Ti szoktatok így lenni, hogy egy téma körül jár az eszetek egész nap? (és gondolkodás közben, írjátok e fejben a posztot róla?)

3 megjegyzés:

  1. Igen. Azután azok a posztok sohasem születnek meg.Vagy nem akarok nyavalyogni, vagy nem tartom érdekesnek a témát, vagy egyszerűen nem tudom szavakba önteni.Így van ez.

    VálaszTörlés
  2. Sokat postolok fejben, de kevés olyasmin jár az agyam mint a tiéd, vagy is inkább másképpen. Nem igen szoktam párhuzamot vonni a magam és mások között és keveset foglalkozom azzal, hogy milyen velem a világ:) Azt hiszem, hogy mostanában kifejezetten keveset agyalok, inkább csak vagyok, vagy teszem a dolgom, többen pörgök tettleg mint fejben...-sajnos.

    VálaszTörlés
  3. Én sem tudom kikapcsolni az agyam soha... :-/ és rengeteg hülyeségen tudok gondolkodni, csak nem blogolok :-)

    VálaszTörlés