2014. máj. 26.

Szülinapon rólam...

Mert az éppen ma van. Az enyimé. :D Semmi különleges évszám, hacsak az nem számít annak, hogy ez az az év, amikor másodszor is tizennyolc éves lettem. :) Ugye milyen másképp hangzik ez, mint ahogy valójában? :) Nem mintha bajom lenne amúgy az életkorommal. Egyáltalán nincs. Még akkor sem, ha néha úgy érzem, gyorsabban telik az idő, mint ahogy én lélekben öregszem. De semmi gáz nincs akkor sem, ha sosem érem majd utol ebből a szempontból.
Amúgy meg az igaz lehet, hogy ezek a harmincas évek a legszebbek a nők életében. Mert mostanra én magam is tisztában vagyok saját magammal. A határaimmal, a korlátaimmal, és minden egyébbel. Még az erősségeimmel is mostanság. :) És ez nem volt így a húszas éveimben, mert akkor még egy csomó mindenben bizonytalan voltam önmagamat illetően. Azt mondjuk nem tudom, hogyan lesz majd a negyvenes éveimben, de ígérem, elmesélem majd azt is.
A szülinapom nem telt csinnadrattával, sőt, még dolgozni is voltam. :) A családi ünneplést tegnap megtartottuk, volt tortám is. :) Kaptam favirágot, amit kértem. És úton van még a főajándékom. Ami.. hát na.. meglepő lesz, vagy sem.. nőies vagy sem.. főleg egy harmincon túli nőnek.. de én nagyon szerettem volna. :)
Így aztán éppen most tökéletes ajándék. És rögtön vasárnap fel is avatom majd. :)


11 megjegyzés:

  1. Sok boldogságot, Dius, Isten éltessen! :)

    VálaszTörlés
  2. Draga Dius! Utolag is boldog szuletesnapot! Dominika

    VálaszTörlés
  3. Isten Éltessen nagyon sokáig! Ajándék, meg szuper!:-)

    VálaszTörlés
  4. Még nagyon sok boldog szülinapot neked!

    VálaszTörlés
  5. Isten éltessen Dius - és nagyon sok fejfájásmentes napot Neked!!!!
    Boszi
    Az ajándék meg csúcs klassz, és ha Te erre vágytál - senkinek nincs joga beszólni - és megkapod igazi szuper szülinapod van!!!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Dius! Én talán még nem is írtam neked, de szinte mindig olvaslak...Utólag is boldog és vidám szülinapot és évet kívánok Neked :)! Vivien

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm mindenkinek. :) Vivien, Neked még külön is, hogy most először írtál Nekem, és épp ilyen kedves jókívánsággal. :)

    VálaszTörlés