2014. máj. 5.

Szabadság 1.nap

Nos, ezúton mutatok figyiszt a négynapos ünnepnek.. mert nem jutott belőle, hát majd akkor én egy egész hetet leszek itthon. :) És még csak le sem kell majd dolgoznom, mert ez mind-mind a jól megérdemelt szabadságomból fog majd eltűnni. :) De nem baj. Ez most pont jókor jön nekem.
Annak ellenére, hogy még pénteken majdnem lesztornóztam a mai napot belőle, mert nem végeztem mindennel, amit akartam. Vagy majdnem bementem szombaton miatta. Végül aztán egyiket sem tettem, de ma reggel még úgy keltem, hogy már öt perc ébrenlét után bent voltam lélekben, és lejátszottam magamban, épp most mit is csinálnánk. Jó, hát hülye vagyok, nem is tagadom én ezt. Vagy inkább csak túlzottan (túlzóan?) kötelességtudó.
De aztán túlléptem ezen, és mire Balázs dolgozni indult, már egészen jól esett, hogy én meg itthon maradok. (de Ő is már csak ma dolgozott, meg majd vasárnap fog)
Szabadságom első napjának örömére kitakarítottam a konyha egyik felét. Rögtön a szivatósabb felével kezdtem, hogy majd azzal biztassam magam, hogy ez már megvan, a többi meg úgyis gyerekjáték. Szóval a fritu tiszta. :) És az sarokpolc üvegpoharai is ragyognak. Meg a szekrény teteje. És az elszívó teteje. Meg a hűtő háta mögött is minden.
Közben túlestem a hátam röntgenezésén. Semmit nem találtak, ami jó hír. :)
És még a mosógépet is átmostam trisóval, meg ecettel. Még majd jön egy teafaolajos mosás holnap, és aztán meglátjuk, valóban olyan tiszta és illatos lesz, mint ahogy azt én várom ettől az egész mizériától.
Holnap a szabadság második napja lesz. Gondolom majd hasonlóképp telik. De úgyis elmesélem. :)

1 megjegyzés:

  1. De jó! örülök, hogy otthon vagy! Remélem, pihenni is fogsz!!! :)
    Amúgy nekem is ilyesmikkel kéne otthon elfoglalni magam, de vészesen a nyakamon a vizsgaidőszak...

    VálaszTörlés