2014. máj. 27.

Hogy lesz?

Már sok helyen láttam, és sokakkal beszéltem is a témáról mostanában, így aztán ha már ennyire kerülget, megadom magam, és írok erről is.
A kérdés általában az, hogy "És szervezitek már a nyarat, hogy hogyan lesz?" Hát.. őszintén? Nem nagyon. Azt tudjuk, mikor lesz a családi nyaralás. :)
Meg azt, hogy Patrik fiunk jövő héten egy egész hétre lelép a Balatonra, egy utolsó osztálykirándulásra. Tudnak élni... :)
Táborba nem mennek. Ahova Roli szeretett volna, az ütközik a nyaralásunk idejével. Máshova meg fel sem merült. :)
Azt pedig nem szoktuk szervezni, hogy ki lesz velük itthon. Mert úgy lesz, ahogy "szokott". Lesznek egyedül is, vagyis egymással, lesz, amikor lesz itthon velük valaki felnőtt. Igaz, ők már nem nagyon igénylik a felügyeletet, sőt.. néha az a jó nekik, amikor mindenki békén hagyja őket. :) Már látom magam előtt azokat az átaludt nyári délelőttöket, amikor mi mindketten reggel elmegyünk dolgozni. :)
Enni lesz mit. És egyébként sem csinálunk nagy ügyet ebből.. lehet, hogy előfordul majd, hogy virsli lesz a ebéd. Vagy fagyasztott pizza. Vagy szendvics. :) Bármi megtörténhet. (és annak az ellenkezője is)
Nyár lesz. Ami épp attól jó, hogy kevesebb a kötöttség, így aztán hagyjuk, hadd legyen minden úgy, ahogy lennie kell.
De előbb még majd elballag a legnagyobb gyerekünk az iskolából. Na.. ez gáz. :D És erre például azért nem készülünk még különösebben, mert nem akarok ezzel foglalkozni. Még szokom a gondolatot. Vagyis leginkább nem akarok én ezzel még szembesülni. Lassan muszáj lesz. De még van egy kis időm. :)

4 megjegyzés:

  1. Hjaj, nálunk csak öt hetet kell lefedni, de nem volt egyszerű kitalálni és megszervezni. Nálunk még messze van az az időszak, amikor egyedül is itthon lehet őket hagyni, soká' lesznek olyan nagyok. De nem baj, mert szeretem ezt a kort, nem akarom siettetni az időt.
    Azért a ballagás már nincs olyan messze... ;-)

    VálaszTörlés
  2. Húúú tényleg! Ballag a Nagyfiad! ez eddig le sem esett nekem :)

    VálaszTörlés
  3. Nálunk Apával lesznek itthon és lesz egy- egy tábor is, meg edzőtábor, persze esz nyaralás egy kisebb és egy nagyobb, szóval valahogy megoldódik ez a nyár is, csak kivehessem a szabim amikor szeretném ...

    VálaszTörlés
  4. Nálunk a családi nyaralást kellett lemondani azért, mert akkor lesz az a tábor, ahova a gyerek szeretne menni :):) Újratervezés van :D

    VálaszTörlés