2014. ápr. 8.

Valami..

Van valami a levegőben. Határozottan érződik mindenkin valami kis feszültség. Ami adódhat bármiből, akár csak simán azt a közelgő hidegfrontot érezte mindenki, ami meg is érkezett ma este menetrendszerűen.
Kicsit nyűgös is voltam az egész miatt én is. És ilyenkor, mikor megvan a magam nyűgje, elég nehezen viselem, ha mások is azok. Márpedig azok voltak. :)
De mivel már túl is vagyunk ezen is, szót sem érdemel az egész.
Ami szót érdemelne, az meg már most nem fog, mert ha nem akarok holnap reggel egyedül menni dolgozni, akkor még a szokásosnál is hamarabb kell kelni, de legalábbis hamarabb kell összekapni magam.
De majd mindjárt jól előkészülök reggelre, hogy az öltözködés-kávéivás-és egyéb reggeli teendőkön kívül ne is legyen más dolgom. :) És akkor tutira menni fog.

És.. megint kérnék. Elvileg holnap (vagy holnapután) úgy fog állni valamikor a számláló, hogy tele lesz négyessel. Itt van rögtön a jobb oldalon, előrébb raktam, hogy ne nagyon kelljen keresgélni. Aki látja, küld nekem egy screenshotot róla a pinterpontdianakukacmailboxponthu email címre? Tudjátok, gyűjtöm ezeket. :)

3 megjegyzés: