2014. febr. 15.

Idén is Dalolunk..

Illetve, ha nagyon pontos akarok lenni, akkor az idén inkább csak Dalolászunk, mert nem láttam az összes elődöntőt, így aztán van olyan Dal, amit nem is hallottam. Mondjuk rég meghallgathattam volna már őket, de még arra nem szakítottam időt. Gondolom nem véletlenül.
Az első elődöntő idején mondjuk rezignáltam vettem tudomásul Király Viktor vitathatatlanul jó zenéjét, és kicsit csalódott is lettem tőle. Mert azt gondolom, hogy akkor ennyi volt, akár ne is tartsák meg a többit, mert Ő fog menni. Jó, nem véletlen ez, mert tényleg nagyon nagy tehetség, fantasztikus előadó, csak épp nekem nem a szívem csücske.
Olyan túlságosan komoly szívem csücske nincs is, mint tavaly. Talán csak Bogi. Aki viszont kicsit hasonló karakter Alexhez, úgyhogy lehet, hogy ezért. Vagy simán csak erre a típusra vagyok ráállva. :) De nagyon elégedett voltam ma azzal, hogy a Depresszió zenekart is továbbjuttatták a nézők, meg a New Level Empire-t. Utóbbiakra még én is küldtem két sms-t. :P
Rajtuk kívül Leslie és Pál Dénes, akik nagy hatást gyakoroltak rám. Leslie-nek már nem tudok szurkolni, mert ma láttuk-hallottuk utoljára a verseny kapcsán, de Dénes még holnap bejuthat.
Bár.... ha eszembe jut, hogy ott vannak a Király testvérek.. hát király.. (lemondó sóhaj). De bármi megtörténhet. Még akkor is, ha ez a Dal, nem pedig a Való Világ. ;)

A poszt félig alvó állapotban született. Pedig délután munka után aludtam egyet, mint a jóllakott ovisok. De persze nem volt elég. :)

4 megjegyzés:

  1. Én sem láttam az elődöntőt, csak nagyjából a tegnapi középdöntőt, de tény, hogy Király Viktor profi, a dala jó... és valamiért én sem nagyon kedvelem azt a családot.

    VálaszTörlés
  2. Kállay Saunders András. Nekem ő a nyerő, fantasztikus amit alkotott (már megint)

    VálaszTörlés
  3. New Level-re kaptam fel a fejem egyedül...:)

    VálaszTörlés
  4. Nekem a New Level a kedvencem. Pál Dénes nekem nem jött át, sem elsőre, sem másodjára, ettől függetlenül nyilván másoknak átment.

    VálaszTörlés