2014. jan. 11.

Ma volt

Majdnem poszt nélkül maradt mindenki, annyi időt elvacakoltam azzal, hogy találjak egy másik blogsablont a karácsonyi helyett. Ez sem az igazi, de még majd keresgélek, addig meg beérem ezzel. :) Mert amúgy nem rossz ez sem, csak már megint elképzeltem valamit, és csak azt keresem... :)
De azért mindenképpen meg kell ma örökítenem, hogy micsoda fergetegesen jó idő volt. Szépen, jobban mondva gyönyörűen sütött a nap, még ereje is volt rendesen. Így aztán hosszú idő után először ma délután sétálni voltunk a kutyáinkkal.
Az egy külön misét megér, hogy Freddy mit művelt. maradjunk annyiban hogy majdnem vissza is fordultunk vele, mert azt gondoltuk, ha már a szája is habzik izgatottságában, lehet, hogy nem kéne messzire vinnünk. :) (a habzó száj inkább rengeteg nyálat jelent, mint bármi mást.. ) De aztán csak mentünk, és ugyan folyamatosan zsizsik volt, és lepisilt minden szóba jöhető fűcsomót, bokrot, fát, villanyoszlopot, de szemmel láthatóan nagyon élvezte.
Arthur is nagyon örült a sétának, bár ő meg folyamatosan röfögött, eleinte ő is az izgatottság miatt, később talán már a fáradtságtól is. Egyszer le is hasalt az út közepére egy kicsit pihenni. :D
Úgy elfáradtak, hogy délután háromtól gyakorlatilag mozdulatlanul alaudtak, és este is csak enni keltek fel. :)

De jó lenne, ha minden hétvégén ilyen napsütés lenne. :)

3 megjegyzés:

  1. Bezzeg a mi gyerekeink nem fáradnak így el a sétától... :-)

    VálaszTörlés
  2. Nekem tetszik ez a felület. :)

    VálaszTörlés
  3. Teide, a gyerekeink nekünk sem. :) (ha ez vigasztal..)
    Kovtama, nekem is, de mégsem az igazi..

    VálaszTörlés