2014. jan. 1.

Idei első



És szó szerint tegnap is volt. :D Muszáj volt ezt a képet idelopnom, mert csak ma stílszerű, utána már béna lenne poénnak is. :)
Rendhagyó január elseje volt nálunk, malacsült nélkül. Mert nem kaptunk már malacot. És különben is... az év végi balszerencse-sorozat miatt kissé be vagyunk sértődve, így aztán kit érdekel, hogy lencse, meg malac, meg minden, mikor sosem jön be. Így mos renitensek voltunk, és ettünk töltött dagadót. :) Annyira nem hiszek ezekben a babonákban, hogy aggódjak miatta egy percig is, viszont mosogatógép nélkül még örültem is ennek az egyszerűsített változatnak. :) Aztán ha túlságosan kísértettük a sorsot, majd azt is megtudjuk. :)
Nem születtek fogadalmak, legalábbis remélem, hogy Balázsé sem komoly. :) Mert Ő volt az egyetlen, aki mondott valamit, mit fogadott meg az új évre.
Én személy szerint nem fogadtam meg semmit, okulva abból, hogy mindig ezeket a legnehezebb betartani, amiket ilyen "kötelezőnek érez" az ember. Vannak terveim, amiket szeretnék megvalósítani, de nem mindenáron semmit sem. Szépen lassan majd alakítgatok mindenfélén, és meglátjuk, hova jutok vele. :)
Kicsit még magamon is van alakítanivaló, a szó minden értelmében, de erre sem fogok rágörcsölni, majd ahogy lesz, úgy lesz...

Szóval, ez egy ilyen év lesz.. ilyen meglátjuk majd mi lesz belőle. :) De szerintem jó év lesz. Nekem valamiért tetszik ez a szám. :)

3 megjegyzés:

  1. Úgy legyen! :-)
    (Nálunk volt lencse. Egy éve nem volt, és hát úgy gondoltuk, hátha mégis van ebben valami, és akkor mi ismét nem adunk magunknak sem esélyt... :-) És még finom is lett!)

    VálaszTörlés
  2. :) Én is örülök,hogy ismerhetlek!!!!!:)
    Nekem tegnap ugyanez jutott eszembe,egy váratlan,aggasztó családi hír kapcsán: "Ahogy lesz,úgy lesz."
    Szeretettel: "Adjon Isten jó szándékot, Tiszta szívből ajándékot! Erőt, tudást, akaratot, Fehér lelket, patyolatot! Adjon néktek békességet, Szorgalmat, jó egészséget! Igaz társat, hű barátot, Tiszta házat, jó kabátot! Jó kabátban jó nagy szívet, Jó nagy szívben igaz hitet! Igaz hitben igaz éltet! "

    VálaszTörlés
  3. Teide, hozzon nektek gazdagságot. :)
    Mammka, köszönöm. :)

    VálaszTörlés