2013. aug. 26.

Semmiség

Én még reménykedem benne, hogy azért nincs még vége a nyárnak teljesen, mert kissé korainak érezném az őszt. Persze, van az őszben is egy csomó szépség, de nekem még nem hiányzik. :) Mondjuk köztudott, hogy ha rajtam múlna, sosem menne harminc fok alá a hőmérő, és az eső is csak éjjel esne. :) Az a szerencsétek, hogy nem rajtam múlik. :)

Szóval... érezni a levegőben, hogy visszavonhatatlanul férkőzik be, és érkezik az ősz. Hűvösek már az esték, és a reggelek is. És határozottan nem világosodik még hajnalban, amikor dolgozni kell menni. Nyáron volt, hogy világosban mentünk reggel fél hatkor. Most meg épphogy csak ....

Aggódom az ősz miatt, és ezért nem akarom, hogy jöjjön. Nem tudom, hogy fog menni a visszarázódás a suliba, Erik most épp olyan, mintha soha semmi komolyság nem lett volna benne. Roland pedig, mint aki visszafelé fejlődött, és épp most olyan hároméves kis hisztis szintjén áll. Biztos megoldjuk ám, ők is, meg mi is, csak épp miért is ne cidriznék tőle egy kicsikét. :)

De jó is lenne, ha most újrakezdhetnénk a nyarat. Nyaralásostól, kánikulástól, akárhogyan.. :)

6 megjegyzés:

  1. Hát, ja, én is jobban örülnék, ha a nyár előtt állnánk...

    VálaszTörlés
  2. én is kérném vissza a nyaramat :-)

    VálaszTörlés
  3. én is sajnálom a nyarat. Az ideit igazán élveztem, még a kánikula sem zavart, pedig szokott.
    Hátha kapunk még egy kis indián nyarat!

    VálaszTörlés
  4. Én örülök, hogy a nyár már mögöttünk van, mert közeledik a NAGY találkozásunk Babóval. De egy kicsikét én is félek az iskola újra és először kezdésétől. De lesz még vénasszonyok nyara azt mondták nekem ;)

    VálaszTörlés
  5. Hát ha ez szavazáson múlik - én is inkább a meleget!!!!! Kéreeem szépeeen!!!
    Erika - Sorciere

    VálaszTörlés
  6. :) S a nagy kérdés még mindig csak az, hogy vajon én hogyan rázódom vissza. A gyerekekért csöppet sem kell aggódni:)

    VálaszTörlés