2013. aug. 21.

Káosz

Ez most megint egy ilyen zűrzavaros hét, mert igazából szerda van, amúgy meg hétfő. Múlt héten láttam is ezt az otp-ben kiírva, miszerint ma hétfő lesz, holnap szerda, pénteken csütörtök, és szombaton pedig hétfő. Tök logikus. :D Gondoltam, volt humorérzéke, aki ezt kiírta, mert igazából írhatta volna azt is, hogy mettől meddig tart majd nyitva a fiók, és az sokkal egyértelműbb is lenne. De így van benne játék is, mert ki kell silabizálni, hogy melyik nap hogy is van nyitva, és aztán hogy melyik nap melyiknek a párja. :D
Na mindegy, szóval nálunk szerda van, ami hétfő is, meg péntek is egyben, mert holnaptól nem dolgozunk. :D (a héten legalábbis) Úgyhogy mondhatjuk, hogy a hét további részében majd szombat lesz.. meg vasárnap, és majd váltják egymást. :D
És igen, valóban roppantul elfáradtam ma megint, mert egy csomó dolgom volt, és én voltam az egyetlen olyan hülye, aki még az utolsó percben is dolgozott, ahelyett, hogy toporgott volna a terminálnál, hogy mikor indulhat már. :) De én már csak ilyen maradok.

Ja, és telefonon ne keressetek most egy-két napig. Mert az úúúúgy volt, hogy megérkezett a hivatalos frissítés a telefonomra. És naná, hogy kellett nekem. Mert semmi újnak és jónak nem állunk ellent.. na de ezzel az újjal belassult, mert nem látja az összes memóriát. Amit lehet, hogy lehetne orvosolni itthon is, de miután még a telefonom telefonálásra kell nekem, és nem levélnehezéknek, jobbnak láttuk, ha hozzáértőkre bízzuk a dolgot, és ma reggel elvittük a szervizbe. Ahol szépen otthagytuk egy-két napra, és köszöntük, cserekészüléket nem kértünk, mondván van nekünk itthon elrakva telefon. Naja.. van is. Levélnehezéknek még talán jó lesz. Gondolom a telefonoknak is van lelkük, vagy ilyesmi, mert amikor nyugdíjaztuk, még működött. Most meg már nem. Semmi nem történt vele, mert csak szépen becsomagolva pihent a dobozában (de tényleg, a márkaboltban is megdicsérnének a csomagolásért minket). De nem hajlandó többé telefonként funkcionálni. Besértődött, és mondta magában, hát jó, ha nem kellettem akkor, hát akkor most se kelljek. Kéne lennie még egy készüléknek, ami még ennél is régebbi, már-már retro darab.. de az meg eltűnt. Gondolom ő meg ezt játssza. Hogy ha már csak ilyen tartalék tartaléka, akkor majd ő eldönti, akar e előkerülni.
Így aztán most épp háromból egy sem... A hívásaim ugyan át vannak irányítva Balázséra, de az sms-eim nem tuti, hogy átkerülnek hozzá, úgyhogy nézze el nekem mindenki, ha most még annyira sem leszek kommunikatív, mint eddig.




6 megjegyzés:

  1. Szegényke... nagyon furcsa telefon nélkül lenni, és ez is furcsa, mert "egy pár éve" még nem is volt mobilunk és egészen jól megvoltunk nélkle, sőt én legalább harminc számot tudtam fejből, most meg már csak a magamét:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon fura volt, folyton hiányérzetem is volt. A telefonszámokkal meg én is így vagyok. A férjemét, a fiamét tudom kívülről, a többiekkel bajban vagyok. :) Nagyjából megvannak a fontosak, de sosem vagyok teljesen biztos benne.

      Törlés
  2. Hát én nagyon telefon antiszoci vagyok, ha fel van töltve a telefonom, akkor is le van halkítva, ebből kivétel, ha valaki nincs itthon. Azért tudok telefonálni, ha akarok..:-))
    Jó pihenést Dius!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Anikó.
      Ó, önmagamhoz képest már én is sokat változtam. Régen mozdulni nem tudtam nélküle. :)

      Törlés
  3. Óóó, pedig arra gondoltam, hogy most biztosan nem zavarnálak... :-))))) Pihenjetek nagyot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is zavarnál. :) Sőt, jövő héten valamelyik délután sem zavarnál. :)

      Törlés