2013. aug. 15.

Juhuhúúú

Csupa mosoly és öröm volt a mai nap. Annyira jófejek vagytok, Ti, mindannyian, akik velem játszottatok, annak ellenére is, hogy nem volt igazi nyeremény. :) De látszik, hogy jó sokan vagytok, akik játékos kedvűek vagytok, akik szeretnek örömet szerezni. Elképzeltem magamban már tegnap este is, hogy vajon hányan lesznek, akik egyáltalán veszik a fáradtságot, és nekiállnak a számokat kitalálni... volt egy pillanat, amikor átsuhant az agyamon, hogy biztosan senki, mert ez tök hülyeség.. De aztán azonnal el is hessegettem ezt a gondolatot, és magamból indultam ki, hogy én aztán egészen biztosan nem hagynék ki egy ilyen alkalmat.. és azt gondoltam, hogy lesz olyan hat-hét ember, aki mindenképp..
Ééééés.. .. ehhez képest tizennégy darab sms-t kaptam, és mindegyik hatalmas mosolyt csalt az arcomra. Akiknek délután válaszoltam, azokat akkor kaptam meg, amikor enni voltam. Addigra épp hat darab várt a telefonomon, és ahogy olvastam őket, úgy lett mindig szélesebb a vigyor a képemen, meg is kérdezte a kolléganőm, aki velem szemben ült, hogy jó hírt kaptam? Mondtam, hogy bizony, egy csomó jó hírt, mert rengeteg jó ember van ez a világon. Nem nagyon értette miért is mondom ezt, de azért megjegyezte, hogy szerencsés ember vagyok, amiért ezt így látom. :)
Szóval, köszönöm mindenkinek, aki elküldte. Külön köszönöm azoknak, akik még alá is írták, és tudom is ki volt az sms mögött. A zugolvasóknak is, akik ugyan itt ritkán szólalnak meg, mégis örömet szereztek nekem. :)

Annyira jó érzés volt egyébként, hogy már majdnem bánom is, hogy most ezt "ellőttem", mert még egyszer ilyet nem tudok. :) (de majd kitalálok ám valami mást)


És ugye mondtam, hogy tele van a világ jó dologgal? Csak meg kell találni...:)
Annak a nagyon kedves valakinek pedig, aki az sms-ében telefonhívással "fenyegetett", innen is üzenem, hogy csak bátran, bármikor.. :)

Ja, és juhuhúúúú, jövő héten csütörtökön és pénteken szabira megyek. Ez már biztos. :)

5 megjegyzés:

  1. És látod, ilyen egyszerű, nagyszerű dolgok adnak erőt a mindennapokhoz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez így van.. :) Köszönöm, hogy mégis... :)

      Törlés
    2. Csaknem? Örülnék. Nem volt nagy dolog,mármint nem esett nehezemre, sőt szeretettel történt, s annál nagyobb volt az izgalom, s a várakozás, hogy vajon...
      :) Szép hétvégét.

      Törlés