2013. aug. 19.

Hétfő...

Nincsenek jó híreim a holnapi nappal kapcsolatban. Saját, külön bejáratú és beépített előrejelző készülékem ugyanis azt jelzi, hogy tényleg jön a rossz idő. Minden csontom fáj, és minden izmom külön is görcsöl. Ott is vannak izmaim, ahol amúgy nem is sejtettem. :D  Szóval, mi - biztos, ami biztos- alapon itthon maradunk. Amúgy sem nagyon volt ötletünk hova menni, és abban a bizonyos viharban is épp úton voltunk, úgyhogy annyira nem vágyunk ilyesmit újra átélni. Hasonlót sem.

Amúgy ma megint gondolkodtam egy kicsit azon, hogy mennyire átértékelődik az emberben az ilyen négynapos hétvége. Ami nálunk szóba sem jön. Ez nem baj egyébként, mert majd nekünk le sem kell dolgozni (:P), viszont teljes megdöbbenéssel vettem tudomásul, hogy minden zárva van. A gyógyszertár, a posta, a dohányboltok (na, nem kell örülni, azért találtam olyat, ami nyitva tart), mintha kihalt volna minden. Az után főleg abszolút döbbenet volt, hogy nálunk odabent csúcsra járatva dolgozott mindenhol mindenki. Egy napig lesz zárva minden, de ettől még.. szerdán majd ugyanúgy enni fog mindenki, mint mondjuk ma. És szerdán majd szeretne friss árut vásárolni. Na, ehhez kellett ma szorgos hangyaként tevékenykedni mindenkinek. Azok után meg, ahonnan kijöttem, valami valószínűtlen volt ez, hogy minden zárva van. Na mindegy, igazából semmi lényeges nem maradt le nálunk sem.

Van még egy csomó minden más is, amit idebent formálok még magamban, mert sem kimondani, sem megfogalmazni nem tudok. Fura, mert nem nagyon szoktam habozni, ha valamiről a véleményemet kell kialakítanom, általában hallgatok az első intuíciómra, mert nem szokott becsapni. Most lehet, hogy csak azért várok még, mert az elsőt nem akarom elhinni, tudomásul venni, és azt várom, hogy végül majd máshogy alakul. Vagy nem alakul sehogy, az is előfordulhat. Ahogy bármi.

És akkor még valami... a múlt heti nagy csillaghullós éjszakán sikerült nekem is látnom két hullócsillagot is. Mivel épp előtte napokban kezdett megfogalmazódni magamban egy cél (vagy leginkább láttam magam előtt valamit), hát kívántam is magamnak. Elérem, megcsinálom, mert szeretném. :) A kívánságom meg segít benne majd. Meg a kitartásom, az akaratom, és még nem is tudom mim.. De ez mindegy is, mert majd amikor ott tartok, akkor fogom csak elmesélni.

Ezek közül meg valamelyik kell nekem. Legalább egy valami...



forrás: pinterest


4 megjegyzés:

  1. Azért ha lehetőségetek van, egy napra menjetek el valahová. Egy nap is sokat adhat.
    Az összeállítások közül mindet vinném:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reméljük, hogy azért valami összejön. :)
      Nekem is nagyon tetszenek.

      Törlés
  2. Tetszenek ezek a ruhadarabok. Mintha már te is az őszre készülnél...!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ha akarom, ha nem, feltartóztathatatlanul közeledik..

      Törlés