2013. aug. 4.

Ezt most nem is én írom

Ha én írnám, biztos nem mondanám azt, hogy egyre nehezebben bírom ezeket a napokat, amikor negyvenegy fokot mutat a hőmérő árnyékban, délután ötkor, a harmadik, mindent hűsítő locsolás után is. Nem is az a bajom, hogy meleg van, mert hát még mindig úgy gondolom, hogy most legyen, nyár van, ennek van itt az ideje. De nem kapok levegőt, mert mindenhonnan a forróság árad, és idebent is harminckét fok van, amitől aztán nem lehet pihenni sem. Gondolom ez utóbbi váltja ki belőlem ezeket a nem is rám valló sorokat.
Meg még a fejfájás, ami ma extrán kínoz. Nem használ semmi, igazi, klasszikus migrén, a maga mindenféle földi jójával.. mondjuk, be kell valljam, hogy én is rátettem egy lapáttal, mert nem volt elég, hogy mind az öt adag ágyneműt-lepedőt kimostam, kiteregettem a tűző napon (volt vagy hatvan fok), még aztán vissza is húztam mindenkinek ugyanazt. Ha már a nap olyan szépre szárította, akkor hadd aludjunk benne jót. Na, ez a visszahúzás tett be a fejemnek igazán, mert mire végeztem, ha lenne t...m, akkor ott is folyt volna az izzadtság, és szabályosan azt éreztem, hogy forr a fejem. Már vettem be fájdalomcsillapítót, ettem, ittam, zuhanyoztam, de nem múlik. Az alvás marad.. hátha az majd segít.

5 megjegyzés:

  1. Remélem, mára kialudtad. Tudom, milyen a migrén, szenvedtem tőle vagy 25 évig, valami borzasztó. :(

    VálaszTörlés
  2. Na engem nem fenyeget az a veszély hogy fáradtan, fejfájósan házimunkára adjam a fejem! Arcátlan módon még bűntudatom sincs miatta hogy szalad a ház.

    4-en élünk a házban, úgy gondolom nem én vagyok az egyetlen aki be tudja kapcsolni a mosógépet vagy ki tud teregetni. Különben is: kell a sikerélmény a családtagoknak is, hogy csinálhattak valami hasznosat. Hát ki vagyok én, hogy megfosszam őket a lehetőségtől hogy bizonyítsanak? :)))

    Te is inkább pihenj, megjár ez neked, ne sajnáld magadtól!

    VálaszTörlés
  3. Pont Rád gondoltam reggel....vajon, neked is fáj a fejed? Erre tessék, reggel olvasom..
    Nekem ma fáj, kegyetlenül. MOst szürcsölöm a kávét, hátha..
    szebb napot!:-)

    VálaszTörlés
  4. Ööö, jól látom, hogy kimaradt egy bejegyzés????? Remélem, "csak" a fáradtság! Pussz és ölelés, Dius!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Diuuuus... hol vagy???? Amikor a pihenést javasoltam a házimunkára gondoltam nem a blogolásra! :D

    VálaszTörlés