2013. aug. 22.

A legjobb dolgok...

Tulajdonképpen minden úgy zajlott, ahogy én azt akartam itt a múlt héten. Mert mentünk egész nap. :) Hát az, hogy végül mégsem oda és úgy, ahogy gondoltam, az már részletkérdés. :)
Elintéztük Balázs tüdőszűrőjét, a lejáró jogosítványához az orvosi alkalmasságot, elhoztuk a telefonomat a szervizből (és igen, működik, és jóóóól működik).
És ma, egy kicsit nagyobb kitérővel és kicsit hamarabb az eredetileg tervezettnél a három fiunknak a létező legnagyobb boldogságot szereztük valamivel. Mondogatják egész nyáron már, hogy a számítógépük nagyon lassú, nagyon minden baja van. Már tavaly is téma volt, hogy nyolc éves gép, lassan csere érett lesz, mert nem futnak rajta az újabb játékok, lassú, nehézkes, fagy, nyugdíjazni kéne. Körülbelül mióta először téma volt, azóta a fiúk mindig minden pénzüket odaadták, hogy akkor majd ezt arra..
Elterveztük, hogy majd karácsonyra kapnak egyet. Mert az egy jó alkalom egy ekkora ajándékhoz.
Nos hát ember tervez... úgy alakult, hogy Balázs kedden vaterázott egy kicsit. És ha már vaterázott, hát meg is nyert egy aukciót, egy igazi gamer gépet. Olyan éppen fiúgyerekeknek valót. Tudták a fiúk is, végigkísérték az aukciót, és végig izgulták, hogy meglegyen.
Aztán meg magukban azon izgultak, hogy akkor ez most az ő gépük lesz, vagy majd apáé, és az övéké meg lesz a laptop. Párszor rajtakaptam őket, ahogy egymást győzködik, hogy "De ha apáé lesz, akkor is örülünk a laptopjának is, mert az is egy tök jó gép"
Ma mentünk érte. Tényleg szuper, és gyors is, meg halk is.. És úgy örültek, hogy csuda. És szó nélkül várták, amíg a helyére került, és kipróbálhatták.
Ez a legjobb dolgok egyike. Örömöt szerezni valakiknek. Csak azért, mert épp alkalom adódott rá, és mert módunkban is állt. :) Ezért annyi mindent érdemes.. :)

7 megjegyzés:

  1. És ennél már csak az a jobb talán, hogy a valaki(k) nem követelnek, nem elvárnak, és amikor mégis megkapják, őszintén örülnek... :-) Gratulálok a nevelésetekhez!

    VálaszTörlés
  2. Szinte látom a csillogó szemüket :)
    Dejó!!!!

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Én is jobban örülök, mintha én kaptam volna.

      Törlés