2013. júl. 24.

Orvosnál voltam...

Ez nem egy szokványos hét számomra. Túl azon, hogy soha az életemben nem dolgoztam még ennyit, mint az elmúlt napokban, még más is történt. Tegnap úgy a munkaidő közepén megkeresett a főnököm, hogy menjek már vele egy pár percre. Igazából attól tartottam, hogy valamit nagyon elszúrtam, de olyan arca van, amiből soha nem lehet kiolvasni semmit, úgyhogy úgy döntöttem, hogy hát mindegy, megyek vele, és majd ha tudom már miről van szó, akkor megoldom. Magamban végigpörgettem azért az elmúlt hét, és az elmúlt napok dolgait, van e valami, amiben bizonytalan voltam, vagy amit nem úgy csináltam, ahogy kellett volna, de nem találtam semmit. Vártam hát, hogy majd ő előrukkol vele..
Nem kellett sokáig várnom.. tulajdonképpen másfél perccel később már ki is mondta a kérdést, hogy "Érdekel, lenne kedved hozzá?" Az eddigi betanulás még komolyabbra fordul (amint ezen a héten túl leszünk), mert augusztus 1-től változik a munkaköröm. Egy kicsivel feljebb kerülök a képzeletbeli ranglétrán, valakinek a helyére, aki szintén egy kicsivel feljebb kerül azon a bizonyoson. Persze, érdekel, és persze, van kedvem hozzá, és remélem, hogy megfelelek majd.
Így aztán ma orvosnál is voltam a munkakör váltás miatt, és alkalmasnak találtak erre is.
Még magamban sem rendeztem el ezt. Még vannak félelmeim (elsősorban a fogadtatástól), és még van egy csomó tanulnivalóm is. De úgy gondolom, hogy ha az elődömet nem is sikerül majd teljes mértékben pótolnom egy jó darabig (neki van két év előnye velem szemben, mármint tapasztalatban), legalább úgy el fogom tudni végezni a rám bízott feladatot.
Azért örülök ám.. :) Végre a saját bőrömön is tapasztalhatom, amit olyan sokszor hallottam, mégsem hittem el sosem, hogy igaz, miszerint mindenkit a hozzáállása és a munkája alapján ítélnek meg.

20 megjegyzés:

  1. Bocsi, de ez kicsit gonosz cím volt!
    Amúgy pedig GRATULA :):)
    ES HAJRA! ! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát belátom, hogy az volt.. :D De milyen jó vége lett.. :))

      Köszi.

      Törlés
  2. büszke vagyok Rád, és megcsinálod, mert jó vagy. Nagyon jó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Jó esetleg.. de nagyon jó, az azért.. :)

      Törlés
  3. Hát ez szuper! Gratulálok! Ezek szerint nagyon jónál is jobban végzed a munkád.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Én úgy érzem, csak azt teszem, amit bárhol tennék. Bár tény, sokat számít, hogy szeretem csinálni, ettől meg aztán könnyű jól csinálni.

      Törlés
  4. ügyes vagy! gratulálok :)

    VálaszTörlés
  5. Hát ez fantasztikus lehet, mármint megélni az előrébb jutást, nálunk a közszférában esély sincs ilyesmire, aki beválik az maradhat talán a helyén... - tök jó! Nagyon örülök!
    Gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokszor próbáltam régen bejutni a közszférába, de belátom, nem véletlen, hogy sosem sikerült. Jó ez így nekem..
      És igen, fantasztikus érzés.

      Törlés
  6. Okkal kapjuk a feladatainkat, azt jelenti: feltételezik rólunk hogy el tudjuk végezni. :)
    A főnökeid bíznak benned és te nem fogsz nekik csalódást okozni!

    VálaszTörlés
  7. Azért milyen jól tud esni, ha még többre, nagyobbra is érdemesnek találnak, ugye? Gratulálok neked, őszintén örülök :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony hogy jól tud esni. Köszönöm szépen. :)

      Törlés
  8. Én is gratulálok. Minenkit érdemei szerint :)

    VálaszTörlés
  9. Őszintén gratulálok én is! A cím tényleg becsapós. De minden jó ha vége jó!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Így bizony.. a vége pedig tényleg jó. :)

      Törlés
  10. Vannak emberek, akik a semmitől is tudnak érvényesülni és vagyunk mi, akik csak a munkánkkal. De hálásnak kell lennünk, ha olyan főnökünk van, aki ezt értékeli és valamilyen formában megbecsüli. Egész biztos, hogy nagyon-nagyon megérdemelted amit most elértél!!! Őszintén gratulálok!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én részemről jobb szeretem ezt így, hogy saját magamért értékelnem, nem csak úgy, mondjuk mert valaki az apám/anyám/férjem, akárki. Azt mondjuk nem tudom, milyen érzés, mikor csak úgy az ölébe hullik valami az embernek, de azt tudom, milyen érzés megdolgozni valamiért.. :)
      Köszönöm szépen.

      Törlés