2013. máj. 21.

Nevetős-örülős-boldog

Szerintem meg sem érdemeltem, főleg, hogy még öt nap múlva lesz csak a szülinapom, és így aztán végül is előre iszunk a medve bőrére... mégis kaptam ma valamit. Így, előre.. mert ma hozta a futár, míg én dolgozni voltam. Így aztán, mikor értem jött Balázs, Patrik felhívott. És csengett az új telefonom. Azért az leírhatatlan volt ám... :)
Okos, csajos, és naggggyon örülök neki. Nem tudom még most letörölni a mosolyt az arcomról miatta. Amúgy egyelőre kicsit okosabb, mint én, de a hét hátralévő részében már szabadságon leszek, és szentül megfogadtam, hogy mire eljön az a bizonyos vasárnap, addigra minimum egálban leszünk a telefonom és én okosságban. :)
Őrületesen tetszik. Mindene, ahogy van.
A hátuljába meg egyenesen beleszerettem az első pillantásra, és majdnem meg is sértődtem rajta, hogy kapott egy szilikontokot. Jó, hát értem én, hogy vigyázni kell rá, de csak ki fogok találni valamit, hogy legyen ezen a szilikontokon is ilyen, mint az eredetin.

Szóval, szavam sincs.. csak vigyorgok, és örülök. :) És mondjon bárki bármit.. én nagyon élvezem ezeket a kütyüket. Fantasztikus, hogy elfér a zsebemben az egész világ. :) 

13 megjegyzés:

  1. Uhh de csini tényleg. Nagyon csajos! :D

    VálaszTörlés
  2. mert megérdemled :), szép is, mint Te vagy, BOLDOGOT

    VálaszTörlés
  3. De jó! Én is akarok ilyet! Na erre telepítheted azt az ivásra emlékeztető alkalmazást, amiről a múltkor már írtam :)

    VálaszTörlés
  4. De szép:))) nekem is, nekem is!!!!

    VálaszTörlés
  5. No, akkor előre is boldog születésnapot!!!!
    Puszi,
    Szilvi

    VálaszTörlés
  6. Hát, én nem vagyok odáig a kütyükért, sosem értettem, minek ennyi funkció, de ez, ez valami nagyon szép, még én is elfogadnám. A férjemnek is hasonló van, fekete, nagyon szereti. És igen, neki is van ivásra figyelmeztető app-ja!!! És iszik is szorgosan.

    VálaszTörlés
  7. Örülök, az örömödnek!:-)

    Én egy lábasra vágytam szülinapomon....:-)))))))

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen a köszöntéseket. :)
    Myway, hát ebbe belepirultam ám. :)
    Adrienn, már telepítettem is, és szorgosan bluggyog itt nekem óránként kb. :)
    Dominika, a sok funkció eddig nekem is olyan megfoghatatlan misztikum volt.. de elég volt egyszer a kezem közé kapnom ezt a kütyüt, és már nem is az. :)
    Anikó. :D :) És megkaptad?

    VálaszTörlés
  9. Gratlálok a szépséges, nagyon csajos telefonodhoz. Remélem több örömöd lesz benne, mint nekem az ugyan ilyen de eggyel régebbi verziójában, amit készülök a kukába hajítani, csak legyen pénzem megvenni az újat .... :)

    VálaszTörlés
  10. Igen, jó kis bonyhádi piros lábast fedővel! (megvettem magamnak:-))))Nincs annyi funkciója mint a telefonnak, de bluggyogni ez is tud pl.:-DD

    VálaszTörlés
  11. oh gratula hozzá és tessék rátenni a vibert, azon wifin lehet jól sms-meg telefonálni ingyen és én imádom azt az alkalmazást .) )

    VálaszTörlés
  12. Fuvalla, én is remélem, hogy nem készülök majd vele ilyesmire. :)
    Anikó, akkor jó, ha megvan. :) És a bluggyogás mellett jó sok finom falat kerül majd ki belőle. Ilyet meg az én telefonom nem tud.
    Timi,szóval, a viber... most skype van rajta, de akkor kipróbálom ezt is. :)

    VálaszTörlés