2013. máj. 7.

Ma

Átmenetileg szingli vagyok. Hála az égnek nem tart sokáig ez az időszak, mert elég hülyén is érzem magam, mintha hiányozna az egyik karom, vagy ilyesmi. Pedig hány évig csináltuk, hogy egyedül voltam ilyenkor mindig. Nem sírom vissza egyetlen percét sem, és majdnem biztos vagyok abban, hogy többé nem egyeznék bele, hogy ilyesmit vállaljon. :)
Most épp továbbképzésen van, én meg itthon nagy szingliségemben bevásároltam, sütöttem a gyerekeknek kókuszos csigát, felmostam, meg ilyesmi. Ja, és továbbképeztem magam én is, hogy is lehetne hatékonyan védekezni a vélhetően nyest-támadás ellen, ami minden éjjel éri az autónkat. Sokra nem mentem, merthogy valami élve fogó kellene, én meg... kövezzetek meg érte... halva akarom látni a rohadékot, amiért már összekarmolta több helyen is a kocsit, és minden éjjel otthagyja a sáros lábnyomait a motorháztetőn, meg a kocsi tetején, és utálom érte, hogy a szélvédőt csúszdának használja. Szóval.. nincs tipp, meg amúgy nem is lehet elvileg kinyírni (mármint hogy hivatalosan, amúgy biztos nincs örök élete), úgyhogy most azt vetettem be, hogy a kocsi elé is, és mögé is tettem egy pet palackban vizet. Mert állítólag ha az ott van, akkor ő nem megy rá a kocsira. Ne röhögjetek hangosan, tényleg ilyen tippeket írtak. :D Meg majd gyűjtöm a kutyaszőrt is (milyen jól jön most két folyton vedlő kutya), mert azt meg egy zacskóban a motortérbe kell betenni, hogy oda ne menjen be, mert ha oda bekerül, hát vezeték nem marad a helyén, mert a kis k****g szétrágja. Na de akkor őrt fogok állni, és puszta kézzel fogom megfojtani. (úgyhogy Nyestkoma, ha netán tudsz olvasni, jobban teszed, ha odébbállsz...)
Hát ilyen agressziókat hoz ki belőlem, hogy egyedül kell ma éjjel aludnom. És azt meg aztán elképzelni sem tudom, fel fogok e ébredni hajnalban... mert eddig mindig volt a telefonos ébresztőm mellé egy élő ébresztőm is... és most először meg nincs. Na de no para.. már megrendeltem magamnak minden eshetőségre egy másik telefonos ébresztést...

6 megjegyzés:

  1. Gondolj bele, úgy várhatja ő az éjszakát, mint mikor a gyerekeket viszed a vidámparkba vagy az aquaparkba! Látja maga előtt a hatalmas csúszdát / autód/, alig várja, hogy végre fel-le csuszizhasson rajta, egész nap erről álmodozik :-)

    VálaszTörlés
  2. Ez valóban több mint kellemetlen!
    Remélem mihamarabb sikerül jobb belátásra téríteni a kis sz@rházit!
    :D

    VálaszTörlés
  3. Én annyira jókat kuncogtam közben!
    És nagyon remélem, hogy nyestkoma tud olvasni, és innentől kezdve elkerül benneteket, mindkettőtök érdekében! :-)

    VálaszTörlés
  4. SW, hát sajnálom, de ettől nem lett szimpatikusabb. :( (főleg, hogy az autó motorháztetőjét lassan újra kell lakkoztatni miatta)
    Móni, igen, szörnyű... De nem adjuk fel, kerül, amibe kerül, el kell innen mennie...
    Dominika, hát legyen.. csak aztán jól tenné, ha besétálna egy állatkertbe, és önként jelentkezne ketrecharcra, mert sehol nem fogják szeretni ilyen viselkedéssel. :)
    A vizes módszer nem vált be, ugyanúgy végigjárta a kis mocsok. És ma kiderült az is, hogy a motortérben is szokott járni, ott a szőre... meg látszik az is, hol aludt.

    VálaszTörlés
  5. Egyszer a régi főnökömnek is beköltözött a motorházba egy nyest. Amellett, hogy szétrágott mindent még oda is kölykedzett, azt hiszem.
    Ha letakarjátok az autót?

    VálaszTörlés
  6. Nekünk is volt, telepakolta kullanccsal a kertet, egy élmény volt. Az tény, hogy hivatalosan nem lehet kinyírni a dögöt, de a kertészeti árudákban kaphatóak nyestcsapdák, azokat ki kell helyezni a kertbe, majd he befogtátok, elvinni valamilyen állatmenhelyre vagy erdészhez. Mi is így kaptuk el.

    VálaszTörlés