2013. máj. 16.

Ma ma van

Arra gondoltam, hogy majd ma este elmesélem így, kilenc és fél óra munka után, hogy mit is gondolok A.J. mellrákmegelőző lépéséről (és akkor itt megerősítem, hogy igen, olvastam én is a hírt).
De aztán, amikor hazaértünk, és bekapcsoltuk a tévét, éppen kezdett ByeAlex az Eurovízió elődöntőjében, és az ő "Kedvesem"-je elég volt nekem ahhoz, hogy valami tök más hangulatba kerüljek, így ma azt a másik dolgot nem fogjátok tőlem megtudni.
De azt igen, hogy:
-Alex Bent van a döntőben. De bizony, hogy bent van. :):) Mondtam én....
-Kicserélték ma a villanyóráinkat, mert lejártak. Innen aztán már tudjuk, hogy éppen tizenöt éve annak, hogy együtt lakunk (amúgy majd októberben lesz pontosan, de ez már mellékes)
-Úgy néz ki, hogy mégis jöhetek júliusban szabadságra. (tegnap még ez egészen másképp festett, és lehet, hogy holnap is másképp fog, de ma ennek is örülünk)

Na és még azt is elmesélem, hogy ha bárhol találkoznánk a közeljövőben, nem kell meglepődni, ha azt, ami a kezemben van merő megszokásból végigvizslatom, megkeresem rajta a vonalkódot, esetleg megszagolom... vettem fel ilyen fura szokásokat mostanában. :) Viszont soha még ilyen hasznát nem vettem annak, hogy mindig mindent megszámolok. :)))

Holnap még mindig ilyen kis szófukar leszek, mert holnap megint kilenc és fél óra munka vár rám. De aztán... jön egy hosszú hétvége.. aminek ajánlom, hogy nagyon-nagyon hosszú legyen. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése