2013. máj. 17.

Jó nap

Jutott ma mindenkinek megint az én energiámból is. Volt bőven, mert minden fáradtság, izomfájdalom, és tegnapi őrült pulzus ellenére úgy döntöttem ma reggel, hogy mindent le tudok rázni magamról, mert tulajdonképpen minden a létező legjobb most. Ebben a létező legjobb érzésben szépen elmerültem, és ki is tartott egészen a nap végéig. :) Meg még azon is túl...
Túlóráztunk ma is, ami azt jelenti, hogy délre mentünk, és fél tízkor hagytuk abba a munkát. Reggel úgy ébresztettek, hogy a döntőbe jutott Alex dal szólt, ami ugye azonnal jó napot generált. :) Aztán miután mindenki elindult az iskolába, meg dolgozni, én is elindultam a kisebb bevásárlókörutamra. Mondjuk úgy jöttem haza, mint egy málhás szamár, de nagyjából mindent elintéztem, amit akartam, és még volt egy egész órám indulásig. :) Úgyhogy még gyorsan odaraktam az ebédet, meg megcsináltam délutánra is a kajámat, aztán gyorsan megcsináltam az ebédemet is, amit mosogatás közben ettem meg (félig).
A buszon mindenki jó "lelkes" volt, úgyhogy minden morgósnak mondtam, hogy na jó, hát dél van, meg minden, de mindjárt fél tíz, és különben is péntek van. Páran mondták is, hogy végül is mennyivel jobb ezt így gondolni. :)) És ugye... egészen más ebben a hangulatban bemenni, mint már előre rinyálni, hogy milyen hosszú lesz a mai nap is. :)
De jutott ebből a sofőrnek is, aki kétszer jött ma hozzánk, mert nem tudta pontosan, mit is kell visszavinnie. Meg jutott a kolleganőimnek is, akik vagy csak simán fáradtak voltak, vagy agyonszivatták őket. :)
És jutott egy-egy mosoly azoknak a kollegáknak is, akik véleményem szerint mindannyiunk között a létező legtöbbet dolgoznak odabent, és éppen ma ketten is megjegyezték, hogy milyen jó, hogy én mindig ilyen mosolygós vagyok.:) Hát miért ne lennék?
Vannak mindig dolgok, amiken gondolkodni kell, de egyre kevésbé hagyom, hogy ezek eluralkodjanak rajtam. Minden megoldódik így, vagy úgy, és mindenből tanultam is eddig is, és fogok ezután is. Nem mindent csináltam jól, de az adott helyzetből mindig igyekeztem a tőlem telhető legtöbbet kihozni. :) Na, ezektől lettem ilyen, amilyen vagyok. Minden ellenére is mosolygós. Mert mosolyogni jó, és mindig van rá ok is. Ha süt a nap, akkor azért, ha meg nem, akkor meg azért. :)
Holnap meg még a mainál is sokkal több mosoly lesz.. mert mindennel elégedett tudok lenni, de a legigazibb azért mégiscsak itthon lenni.. :)))

3 megjegyzés:

  1. :) Kellemes "hosszú hétvégét" kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Nézz be hozzám! Van valamim a számodra!

    VálaszTörlés
  3. Köszi MJ. :)
    Nesreca, köszönöm, igyekszem hamar "átvenni". :)

    VálaszTörlés