2013. ápr. 9.

Normális?

Lassan lecsökken bennem a saját magam és a ruhatáram körüli hercehurca. Már csak azért is, mert ma kaptam egy szabadidőruhát. Igaz, a rózsaszín-fekete kombináció erősen átalakult, és épp zöld-szürkében jelent meg nálam, de mivel rózsaszín nem volt, meg fekete sem, így ez volt az, amivel megalkudtam. :) 
Élőben azért szebb zöld ám. :)
De hogy ne maradjak gondolkodnivaló nélkül, ma ránéztem a sötétítőfüggönyre, hogy milyen uncsi már... :D Ez semmi jót nem jelent, hogy én ilyenre gondoltam, mert rögtön be is ugrott, hogy most valami csíkos kéne. Olyan amúgy még sosem volt. Színben volt már kék-sárga, meg egészen élénk sárga is, most épp narancsszínű van. Ez a narancsos vonal akár maradhat is, de a mostani mintás helyett tök jó lenne valami csíkos. Mondjuk narancs-citrom- és valami erős bordó, vagy ilyesmi színekből. Na persze ilyet sehol nem fogok találni, ezt már most tudom. 
A másik ilyenem a kanapé. Merthogy azt bizony egy kicsit lelaktuk. Első körben lecserélném.. de aztán rájöttem, hogy ahhoz túl jól illik ide a mérete is, meg már megszoktuk, és kényelmes. Úgyhogy át kéne huzatni. Na de hogy milyenre, azt nem tudom.. Meg azt sem, hogy ki fogja megcsinálni. 
Azt hiszem, nem lesz olyan nagy baj, ha lejár majd a szabim, és nem érek rá ilyenekre.. 

4 megjegyzés:

  1. Nekem egy kockás vagy csíkos kanapé az álmom, kék fehérben vagy piros fehér csikokban. néha tök jó álmodozni átalakitásokról.:)

    VálaszTörlés
  2. Évekkel ezelőtt inkább vártam másfél hónapot az új kanapéra, csak legyen az a kockás, amit kinéztem. Most valami pasztellt szeretnék. De mindenképpen egyszínűt. És bár évekkel ezelőtt sikítva menekültem volna az ilyenektől, Bori szobájába két hete varrtam új függönyt hatalmas virágokkal, a nappali és a konyha közé pedig most tettem fel a mályvaszínű drapériát...
    Úgyhogy csak hajrá, tessék álmodozni, az visz előre!:-)))

    VálaszTörlés
  3. Csini a szabadidő ruhád!!!!
    Sötétítő függöny téma nálam is van.A kanapét pár éve áthuzattuk,és már annyira mi nem lakjuk le,lévén a fészek üres,időnként telik meg.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem, ne csak álmodozzál...
    -valósítsd meg álmaidat, hiszen megdolgozol érte!
    :)))

    VálaszTörlés